Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΑ ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ... ΑΝΑΣΤΕΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Άλλαξαν…  κατεύθυνση οι άγνωστοι διαρρήκτες  που έχουν προκαλέσει «πονοκέφαλο»  στους ιδιοκτήτες σπιτιών στη  νοτιοανατολική Ζάκυνθο! Με...


Άλλαξαν…  κατεύθυνση οι άγνωστοι διαρρήκτες  που έχουν προκαλέσει «πονοκέφαλο»  στους ιδιοκτήτες σπιτιών στη  νοτιοανατολική Ζάκυνθο! Μετά  το μπαράζ εισβολών σε τρία  σπίτια στον Πλάνο απ’ όπου  έφυγαν με λεία 20.000 ευρώ, χτύπησαν  λίγο πιο νότια στην περιοχή Καλαμάκι!

Και αυτή  τη φορά, οι δράστες χτύπησαν  «φλέβα χρυσού», καθώς στο σπίτι  που τρύπωσαν εκμεταλλευόμενοι  την απουσία των ιδιοκτητών  ανακάλυψαν άλλον έναν θησαυρό  με μετρητά ύψους περίπου 10.000 ευρώ! Ο ιδιοκτήτης ανακάλυψε το επόμενο πρωί ότι οι οικονομίες του είχαν εξαφανιστεί και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Το περίεργο  είναι ότι ούτε στις πόρτες  ούτε στα παράθυρα του σπιτιού  εντοπίστηκαν ίχνη παραβίασης και οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι δράστες χρησιμοποίησαν αντικλείδι που, άγνωστο πώς, βρέθηκε στα χέρια τους! Πάντως, οι ειδικοί πήραν δακτυλικά αποτυπώματα και ελπίζουν από αυτά να φτάσουν στην εξακρίβωση των στοιχείων τους.


-----------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.