Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ 11 ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ 352 ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΒΙΑΝΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΠΑΝΤΟΥΒΑ

14 Σεπτεμβρίου 1943: Τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής καταστρέφουν 11 χωριά και εκτελούν 352 άντρες στην επαρχία Βιάννου της Κρήτης, σε ...


14 Σεπτεμβρίου 1943: Τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής καταστρέφουν 11 χωριά και εκτελούν 352 άντρες στην επαρχία Βιάννου της Κρήτης, σε αντίποινα των σοβαρών απωλειών που υπέστησαν στη μάχη της 12ης Σεπτεμβρίου 1943, με τις ανταρτικές ομάδες του Μπαντουβά. Η πρόθεση των Γερμανών να εκτελέσουν και άλλους 400 ομήρους από ολόκληρη την επαρχία ματαιώνεται την τελευταία στιγμή, μετά την επέμβαση του μετέπειτα Αρχιεπισκόπου Κρήτης, Ευγένιου Ψαλιδάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΠΑΝΤΟΥΒΑΣ ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΒΙΑΝΝΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ... ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ!

-----------------------------------------

2 σχόλια

  1. ο καπεταν μαλακας ο συμμαχος των εγγλεζων και των σιωνιστων,εκανε της μαλακιες του εν γνωση του οτι θα προκαλουσε τα γερμανικα αντιποινα,με αποτελεσμα να εχουμε τοσους αθωους νεκρους.Σκατα στο λακκο του λοιπον,αυτου και οσων αλλων καπεταν μαλακων που με τις συμμαχιες τους και τις δρασεις τους παρεα με τους σιωνιστοεντολοδοχους αγγλους θρηνησε ο ελληνισμος τοσα αθωα θυματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βλέποντας και το σχόλιο πείθομαι ότι οι γερμανοί είναι εδώ, ενωμένοι δυνατοί. Ζήτω ο σόϊμπλε. Εμείς νικήσαμε, αυτοί μας γάμησαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.