Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ "ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ" ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΦΙΣΟΚΟΛΗΣΗ...!!!

ΣΙΓΑ ΡΕ ΤΥΠΕ ΜΗΝ ΣΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ "ΕΛ"... Από το ρεπορτάζ δεν διευκρινίζεται αν επιτιθέμενοι είχανε τεθωρακισμένες μηχα...


ΣΙΓΑ ΡΕ ΤΥΠΕ ΜΗΝ ΣΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ "ΕΛ"...

Από το ρεπορτάζ δεν διευκρινίζεται αν επιτιθέμενοι είχανε τεθωρακισμένες μηχανές και βαρέα όπλα που δεν μπόρεσαν να χρησιμοποιήσουν αλλά διαυκρινίζεται με σιγουριά ότι ο καταγγέλων έχει μεγάλη φαντασία... και μουσουλμανικό όνομα... Μεταφέρουμε όπως είναι χωρίς να αφιαρέσουμε ούτε οξεία από το xanthipress.gr

Επίθεση από στελέχη της Χ.Α. το βράδυ της Τρίτης στην Ξάνθη καταγγέλει ο εκπαιδευτικός Μηλιατζήμ Τζεμαλή που συμμετείχε σε αφισοκόλληση της «Κίνησης Πολιτών ενάντια στο φασισμό και το ρατσισμό».

Όπως κατήγγειλε και στην Αστυνομία, μηχανοκίνητη πορεία τον συνάντησε απέναντι από το ΚΤΕΛ , όπου ήταν με ομάδα άλλων 3 μελών της εν λόγω κίνησης, και τους επιτέθηκε απρόκλητα, περίπου στις 10.30 μ.μ.

Ο ίδιος υποστηρίζει, μιλώντας στο XanthiPress.gr, ότι αναγνώρισε τους δράστες ως μέλη της ΧΑ, χτυπήθηκε από στιλιάρι, δέχθηκε γροθιές και έπεσε κάτω, ενώ οι υπόλοιποι 3 της ομάδας που συμμετείχαν στην αφισοκόλληση, δέχθηκαν επιπόλαια χτυπήματα πλην μίας γυναίκας που δεν δέχθηκε επίθεση. Στη συνέχεια κατέφυγαν στο ΚΤΕΛ Ξάνθης για να μην μπορέσουν να τους ακολουθήσουν. Επρόκειτο για «μηχανοκίνητο τάγμα εφόδου», σύμφωνα με τους καταγγέλοντες που κατέθεσαν μήνυση αμέσως μετά το περιστατικό .

Η κατάσταση ήταν τεταμένη της τελευταίες μέρες και το κλίμα βαρύ. Το απόγευμα της Τρίτης, στην αγορά, πραγματποιήσαν πορεία προς τα γραφεία της ΧΑ, άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου που πέταξαν φειγ βολάν, χωρίς να υπάρξει συμπλοκή αφού επενέβη η Αστυνομία. Όμως αυτό φαίνεται να συσπείρωσε κάποιους, με βάση τις κατηγορίες που τους αποδίδονται.

ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΓΛΙΣΤΡΗΣΕ ΣΤΙΣ ΚΟΛΛΕΣ ΚΙ ΕΠΕΣΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΙ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΨΙΛΟ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ...

3 σχόλια

  1. Και λέω εγώ τώρα... Η αφισοκόληση απαγορεύεται από το νόμο... Η καταγγελία χωρίς στοιχεία ονομάζεται συκοφαντία και επίσης είναι ποινικό αδίκημα... Η συκοφαντία συνδέεται άμεσσα με την ψευδομαρτυρία επίσης, πάντα βάση του νόμου, σοβαρότατο αδίκημα... Αν δε γίνονται με δόλο και σκοπό να διαταραχθεί κοινωνική γαλήνη επίσης ο νόμος τιμωρεί βαρύτατα... Στην μπανανία μας που ζούμε και ζέχνει αριστερίλα, χειρότερη από τη σαπίλα, όμως θεωρείται λογικό ο παράνομος να είναι καταγγέλων και να διώκεται ο νόμιμος...

    Γιατί δεν τον συνέλαβαν αφού στην φούρια του να καταγγείλει παραδέχτηκε την ενοχή του;;;

    Ου να μου χαθείτε αριστερόσκυλα υποκριτές, ψεύτες και συκοφάντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε γαμάτε τους προδότες όπου τους βρίσκετε και γράφτε τους "νόμους" των πρασινοκοκκινομπλέ Νενέκων εκεί που δεν πιάνει μελάνι!!!! Ο ΝΟΜΟΣ είναι ΕΝΑΣ. Πατρός τε και Μητρός τε και των άλλων προγόνων απάντων, αξιότερον αγιότερον και τιμιότερον εστί η Πατρίς και παρά Θεοίς και παρ' ανθρώποις τους νούν έχουσιν. Οπότε κάθε καφενείο που εκδίδει "νόμους" αυτοακυρώνεται!!!!!!!!!!!! Ν.Φ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. TI DOYLEIA EXEI??? O MOYLAZIM KAI KATXE KAZIM,NA KOLLAEI AFISES MESA STHN ELLADA GA...o TOYS YPOSTIRIKTES TOY MOYLAZIM, KAI TH STO DIAOLO KANEI H MBANANIA,EMAS MAS EXOYN KOPSEI TONko...o ME FOROYS KAI XARATSIA MAS EXOYN TARAKSEI STHN NOMIMOTITA,ALLA OXH KAI NA EKSISONEIS TON ELLHNA,ME TON MOYLAZIM AS PANE STO DIAOLO OI MKO>.KAI TA KRATIKA TSOGLANIA THS MBANANIAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.