Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΕΓΔΥΣΕ ΑΝΗΛΙΚΟ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΜΠΛΟΥΖΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!

Η θέα της ελληνικής σημαίας και του Σπαρτιάτη βασιλιά Λεωνίδα στην μπλούζα ενός ανήλικου αγοριού… «ερέθισε» έναν 35χρονο αντιεξουσιαστή,...


Η θέα της ελληνικής σημαίας και του Σπαρτιάτη βασιλιά Λεωνίδα στην μπλούζα ενός ανήλικου αγοριού… «ερέθισε» έναν 35χρονο αντιεξουσιαστή, που δεν δίστασε να αναγκάσει το 12χρονο παιδί να… γδυθεί σε κεντρική πλατεία της Λάρισας! Το απίστευτο περιστατικό συνέβη τη στιγμή που ο 12χρονος έκανε βόλτα στην πλατεία μαζί με έναν φίλο του. Όταν το παιδί είδε τον 35χρονο να έρχεται οργισμένος προς το μέρος του και να του ζητά επιτακτικά να βγάλει αμέσως τη μπλούζα, τα έχασε και δεν τόλμησε να αντιδράσει, Έβγαλε την μπλούζα και αναγκάστηκε να επιστρέψει ημίγυμνος στο σπίτι του με δάκρυα στα μάτια! Mόλις τον είδαν έτσι οι γονείς του, υπέβαλαν αμέσως μήνυση κατά του 35χρονου δράστη στο αστυνομικό τμήμα της πόλης. Οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που ξεκίνησαν έρευνες, δεν άργησαν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν, ενώ στο σακίδιό του βρήκαν και την μπλούζα του 12χρονου που είχε κρατήσει ως… τρόπαιο του «κατορθώματός» του!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ... "ΡΕΓΓΑΣ" Ο ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΟΥ ΕΓΔΥΣΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΡΑΓΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!

7 σχόλια

  1. Ίσα πατριώτες....τρομάξαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΖΩΟΝ.....ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ Η ΟΤΙ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΥΦΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. είναι θέμα πατριωτισμού ΖΩΟΝ για εσας τα υπόλοιπα ζώα...και άλλωστε δεν νομίζω ποτέ όλοι εμείς οι "αναρχοάπλυτοι" να περάσαμε την Ελλαδάρα σου για δικιά μας για να την κάνουμε και ό,τι θέλουμε ΜΠΟΥΦΕ..ίσα ίσα το αντίθετο θα έλεγα...α! και για αυτό το αναρχοάπλυτοι που συνέχως πιπιλάτε (μιας και έχετε πειορισμένο λεξιλόγιο που περιστρέφεται γύρω απο τα "Εξω οι ξένοι" , "Η Ελλάδα μας ανήκει" και άλλα τέτοια γλυκανάλατα) κάνουμε μπάνιο κάθε δύο μέρες το λιγότερο...ευχαριστώ (1-1)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε λιγδογλιτσήδες αλητοξυπόλητοι αναρχοχαμένοι, ο φανατισμός είναι η μοναδική μορφή θέλησης, που μπορεί να εμφυσήσεις σε άτομα δειλά και αμόρφωτα. Τέτοια συνομοταξία είσαστε Είσαστε ένα κατώτερο είδος παρασίτων, που ο μόνος λόγος που ύπαρξη σας είναι να φαίνεται η διαφορά από τους άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.