Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΠΟΥ ΑΣΕΛΓΟΥΣΕ ΣΕ 12ΧΡΟΝΟ... ΚΟΨΤΕ ΤΟΥ ΤΟ ΜΟΡΙΟ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΓΛΥΚΑ!

Ένα απίστευτο περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου ήρθε στο φως στην Πάτρα, με δράστη έναν 30χρονο παιδόφιλο, ο...

Ένα απίστευτο περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου ήρθε στο φως στην Πάτρα, με δράστη έναν 30χρονο παιδόφιλο, ο οποίος δε δίστασε να παρασύρει το ανήλικο θύμα του σε… ξενοδοχείο! Όμως, πολλά μάτια τους είδαν και η έγκαιρη επέμβαση της Αστυνομίας έβαλε τέλος στις αρρωστημένες ορέξεις του δράστη.

Όσοι είδαν τον 30χρονο να μπαίνει στο ξενοδοχείο, που συνήθως επισκέπτονται ζευγάρια στην περιοχής της Παραλίας Πατρών, συνοδεύοντας ένα αγοράκι μόλις 12 χρόνων, δεν πίστευαν στα μάτια τους για το πρωτοφανές θράσος του παιδόφιλου. Κάποιοι ειδοποίησαν την Ασφάλεια και οι αστυνομικοί έφτασαν αμέσως στο ξενοδοχείο.

Ο 30χρονος συνελήφθη ενώ προσπαθούσε να προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του 12χρονου αγοριού και οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, όπου κρατείται ώσπου να ολοκληρωθεί η προανάκριση και να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ο αδίστακτος παιδεραστής αντιμετωπίζει την κατηγορία της αποπλάνησης ανηλίκου, αλλά ανάλογα με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης στην οποία θα υποβληθεί το παιδί, ίσως προστεθεί και η κατηγορία του βιασμού.

3 σχόλια

  1. Και τι θα γίνει. Δυστυχώς τίποτα πάλι, θα φυλακιστεί για λίγο και θα βγεί να συνεχίσει τα ίδια ο αλήτης!Είναι κράτος δικαίου αυτό??Θα ήταν καλό να δημοσιεύετε ονόματα και φωτογραφίες σε τέτοιες περιπτώσεις, καταλαβαίνετε τι εννοώ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θανατικη ποινή για τους παιδεραστες . -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.