Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ... "ΡΕΓΓΑΣ" Ο ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΟΥ ΕΓΔΥΣΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΡΑΓΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!

Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ ΡΕΓΓΑΣ 35 ΕΤΩΝ -Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΟΝΣΤΕΡΣ ΚΑΙ ΕΧΕ...


Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ ΡΕΓΓΑΣ 35 ΕΤΩΝ -Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΟΝΣΤΕΡΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΩΣ ΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΣΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ- ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 4 ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΗΛΙΚΑΣ ΜΟΛΙΣ 12,5 ΕΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΠΛΟΥΖΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ.

Ο ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΑΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΚΩΣ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ ΡΕΓΓΑΣ. ΤΟ ΡΕΓΓΑΣ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΜΑΓΚΙΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΝΟΟΥΝΤΑΝ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΕ ΠΑΙΔΙ. ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.
ΑΥΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΡΑΒΗΞΕ ΒΙΑΙΑ ΤΗΝ ΜΠΛΟΥΖΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΣΑΝ ΛΑΦΥΡΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ Ο ΑΝΑΔΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΤΟΥ INDYMEDIA. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΦΥΓΕ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΓΥΜΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ, ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ. ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΤΥΧΗ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΩΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥ Ε.Ν.Ε.Κ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ. ΠΗΡΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΥΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΕ ΟΤΙ ΔΡΑΣΤΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΥΡΩΣ ΣΤΙΣ 12 ΜΕ 1 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΗΣ, ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 15 ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ. ΣΕ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΑΚΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΟΝ ΩΜΟ ΤΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΛΟΥΖΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΡΠΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ. Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΥΠΕΒΑΛΕ ΜΥΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ Ο ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΕΡΕΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤ. ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΛΑΡΙΣΗΣ, ΕΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΥΤΟΦΩΡΟ.

ΜΑΛΙΣΤΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΞΩ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΡΟΝΤΟΦΡΙΚΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΓΕΡΟΝΤΟΦΡΙΚΙΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΗΣ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΕΜΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ.ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΑΝΑΔΡΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΤΙΘΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΥΣΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ (ΤΟΥΡΚΟΙ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ.ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΣ ΕΔΩ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ. ΑΥΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ. ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΜΩΡΗΘΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΚΡΥΦΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΑΦΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ.

ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΝΤΑ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΜΑΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΑ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΡΟΧΤΕΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΨΟΦΗΣΕ ΕΝΑΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ.                                  

ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ :ΕΙΣΤΕ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΕΧΙΔΝΩΝ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ.

ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑ: 14 ΜΗΝΕΣ ΜΕ... ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΦΑΓΕ Ο "ΡΕΓΓΑΣ" ΓΙΑ ΤΟ ΓΔΥΣΙΜΟ ΤΟΥ ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ...!!!

32 σχόλια

  1. Καλά σας φοβηθήκαμε ψευτοεθνικιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αναρχοαπλυτοι αριστεροι τιγκα στα ναρκωτικα, τι να περιμένει η κοινωνία απο δαυτους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σκατα στον ταφο των αναρχικων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ελα ομως που στο τελος θα μας φοβιθειτε και θα μας φοβαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΚΔΙΚΗΤΗΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 3:45 μ.μ.

    ΑΠΛΥΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΧΡΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ. ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ, ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ, ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΜΕ.

    ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ, ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΕΡΗ ΦΩΛΙΑ ΣΑΣ, ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΩΡΕΣ ΣΑΣ. ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΠΛΥΝΕΙ Η ΡΕΜΑΤΙΑ....

    ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. SE POIA PERIOXH SYXNAZEI AYTOS O XANOS EIPAME?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ουστ προδοτες της ελλαδος εσσεται ημαρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτά έκαναν και στη Ρωσία και ύστερα ανέλαβε ο Πούτιν. Και μετά άρχισαν μαζικές συλλήψεις και φυλακίσεις και τώρα κλαίγοντε στο AthensIMC για τις δολοφονίες απλυτων απο νεοναζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ρε τον ρέγγα???χαχαχα......βαράει το 12χρονο και μετά θα πάει στην γιαγιά του για χαρτζηλίκι......μέτρα μέρες ρέγγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θάνατος στους προσκυνημένους ψευτοκομμουνιστές.Να ζήσει ο εθνικός στρατός,ο Παπαδόπυλος, ο Παττακός και οι άλλοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. tha eprepe na ntrepete fwtia na pesi na ton kapsi ton antixristo
    IC XC
    NI KA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. " των συνέλαβαν" αυτον συνέλαβαν όχι πολλούς...Μάθε παιδί μου γράμματα και ασε τα φακελώματα και τους αναρχοάπλυτους στην ησυχία τους... Δεν πολώνετε ο κόσμος επειδή ένας ηλίθιος του άρεσε ενα μπλουζάκι και το πήρε απο ένα παιδι και συγνώμη η αστυνομία εκανε ψαχτηρι για μια μπλούζα ? Κατάφορη κατασπάληση δημόσιου χρηματος τα λεφτα μου πίσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. που ειναι ο χωρος μας να προβει σε αντιποινα στους δικους τους στο εκατομυριαπλασιο???????
    εχει δικιο ο πρωτος εαμοβουλγαρος τι να μας φοβηθουν αφου μονο λογια ειμαστε.....
    ανταποδοση του χυπηματος στο πολαπλασιο!!!
    μονο τοτε θα μετρας
    ουτε καν η χρυσαυγη δεν τολμησε να σκοτωσει ουτε εναν λαθροεισβολεα, ουτε εναν εαμοβουλγαρο, ενω αυτοι εχουν σκοτωσει χιλιαδες ελληνες!
    καλα ας μην μιλησουμε καν για τους πανξεφτιλισμενους σφαλιαροφαγους δεξιουλήδες της χαζονουδουλας ,του λαοσ και του καμενου της καρπαζιας και ροχαλας, τα προβατα για σφαγη που τρεμουν μην τους πουν οι μπολσεβικοι φασιστες ρατσιστες και ναζι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πρέπει να ομολογήσω πως το παραπάνω πρόκειται για ένα εξαιρετικό κείμενο, γραμμένο από ένα άριστο συναγωνιστή.
    Κατα τ'άλλα,
    Νέες πληροφορίες απέδειξαν πως ο τριανταπεντάχρονος είναι στην πραγματικότητα ο βιολογικός πατέρας του παιδιού,ο οποίος προσπαθούσε να διασώσει τον ανυπεράσπιστο υιό του από το κύμα μεξικανικών μαζών το οποίο εστάλη από τα Τρίκαλα,τα οποία, όπως σωστά έθεσε και ο συναγωνιστής,μας έστειλαν αναρχοάπλυτους για να μας κατασκοπεύσουν.Είναι προφανές πλέον πως ο δήμος Τρικάλων κηρύσσει πόλεμο κύριοι.

    -'Ενας ατόφιος 'Ελλην.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλά έχετε ξεφύγει τελείως. Ξεχνάτε μερικοί ποια ήταν η στάση κάποιων Ελληναράδων (προγόνων των σημερινών δήθεν πατριωτών χρυσαυγτιτών) κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο απέναντι κυρίως στους Γερμανούς κατακτητές. Άλλοι συνεργάστηκαν μαζί τους και εκτέλεσαν Έλληνες αντιστασιακούς και πατριώτες.
    Ανύπαρκτοι είναι οι Χρυσαυγίτες στην Λάρισα, οι περισσότεροι αποχώρησαν το 2002 μετά την αποπομπή Κουσουμβρή, Σπουργίτη και πάει λέγοντας. Μόνο το Πατριωτικό μέτωπο έχει καλό πυρήνα, αλλά οι άνθρωποι είναι σοβαροί και με μορφωτικό επίπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. βρώμισε τεστοστερόνη το διαδίκτυο ρε φασίστες. που είσαστε ρε ; εμείς κάθε βράδυ στην ταχυδρομείου είμαστε...άντε να σας δούμε, θα έρθετε ; Λουμπίνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τους MONSTERS να τους αφησετε εξω απ τη διαμαχη σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. κανας γιος πλουσιου μπαμπα θα ναι κι αυτος οπως ολοι οι απλυτοι αυτοι!!γι αυτο και εμεινε ελευθερος φυσικα θα τα σταξε ο μοσχαναθρεμενος μπαμπακας του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΟΤΑ ΛΥΡΑΤΗ Ο ΑΠΛΥΤΟΣ...ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΨΗΛΑ ΡΕ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΤΑΣ ΚΑΤΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. http://e-theologia.blogspot.gr/2012/06/blog-post_12.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ★Ούτε στη ΛΑΡΙΣΑ, ούτε πουθενά
    ξύλο στους φασίστες σε πόλεις χωριά★...Ⓐ

    φασιστάκια για περάστε μια βόλτα από ταχυδρομείου γιατί πολύ ξύλο ρίχνετε εδώ μέσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΟΥΣ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. στην ταχυδρομειου ε? και να φανταστω οτι πατε και φευγετε ολοι μαζι σαν τις κοτες γιατι αν σας πετυχει κανεις στο δρομο μονους κανετε τις παπιες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙΣΑΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΤΕΤΟ ΧΑΜΠΑΡΗ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. να μην κατεβουμε οι χωριατες στην ταχυδρομειου γιατι θα
    παρουνε ταχυ=δρομο οι ρεγγες και οι βουτυρομπεμπεδες
    απο εκει και θα φωναζουν του μπαμπαδες τους μετα να μας
    κανουν νταντα

    τσογλαν-μποι

    μαριος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. RE POYTHENADES POSOI PREPEI NA EISTE GIA NA TH PESETE SE 2 FASISTES?HSASTAN 3 GINATE 6 K PALI FONAZATE ENISXYSEIS. OUTE STA TRIKALA OYTE STH LARISA OYTE STH KORINTHO OYTE POYTHENA.ANTISHARP CREW.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΥΣ MONSTERS ΕΞΩ ΕΣΥ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. KALA FASISTOXWRIATES GIA KATEVITE TAXYDROMEIOU KAI 8A DOUME POIOS 8A TREXEI...KAI STHN LARISA DEN EISTE POU8ENA GIA NA FOVOMASTE NA KYKLOFORISOUME MONOI MAS...ANTIFA★PA-NTOU KAI FASISTOKOTA 8A 8ELES NA MIN UPIRXAME ALLA EIMASTE KAI STI LARISSA KAI STA TRIKALA KAI PANTOU....DE SAS PERIMENOUME SAS PSAXNOUME...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. An eisaste kala apo ti mastoura to mono pou tha mporesete na kanete einai na treksete liga metra pio makria!
    To ksulo den to glitonete apovrasmata tis koinonias, pligi tou ethnous mas!
    Kala tha kanete na kruftite sta poutanadika sta spitia sas dld!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΕΑΜ ΕΛΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΔΕΞΙΟΙ ...ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΩΝ ΠΑΠΟΥΔΩΝ ΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ο ΜΑΓΚΑΣ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΕΝΕΚ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΣ..ΜΠΑΤΣΟΥΣ!ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ!ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΡΑΞΤΕ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ Ε Ι Δ Ι Κ Α ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΔΕ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΙΑ ΜΑΓΚΙΕΣ!
    ΑΕΛ HOOLIGANS SINCE 1982.ANTHOUPOLI-1

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.