Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ ΚΛΑΙΝΕ ΣΤΗΝ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"... Η ΕΛΑΣ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΦΥΛΑΝΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

Μετά το επεισόδιο στη Ραφήνα με μέλη της Χρυσής Αυγής, η Ελληνική Αστυνομία αποφάσισε να αποσύρει τους αστυνομικούς από την φρούρηση βουλε...

Μετά το επεισόδιο στη Ραφήνα με μέλη της Χρυσής Αυγής, η Ελληνική Αστυνομία αποφάσισε να αποσύρει τους αστυνομικούς από την φρούρηση βουλευτών της Χρυσής Αυγής, εξαιτίας των περιστατικών αντιποίησης αρχής... Με αυτό τον τρόπο "τιμωρεί" την Χρυσή Αυγή, ενώ την πλήρωσε και o Διοικητής του Τμήματος που τέθηκε σε διαθεσιμότητα... Για αυτά τα θέματα είδατε αντανακλαστικά που διαθέτει το υπουργείο και το αρχηγείο της ΕΛΑΣ; Ε, ρε βρεγμένες σανίδες!

8 σχόλια

  1. ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΠΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ;ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΚΟΛΑΤΑΙ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΡΤΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΛΑΣΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΑΡ@@@@@.ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ ΡΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αφου θελει ταγματα εφοδου ο δενδιας θα ταχει. ειναι κριμα να του χαλαμε το χατηρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΕ Η Χ ΑΥΓΗ ΤΩΡΑ!ΕΧΕΙ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΟΟΟΟΟ!!! ΠΙΟΣ ΦΥΛΑΕΙ ΠΙΟΝ...
    ΡΕ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΤΕ? ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΦΛΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ? Η ΤΙΠΟΤΑ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΕΣ,ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΦΥΛΑΞΗ ΑΠΟ ΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΥΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. KANTE TETOIA KANTE TETOIA, O AP{LOS KOSMOS TA BLEPEI KAI KRINEI DENDIA KARAGIOZH EAN DEN MPOREIS NA PROSFERIS TA AYTONOITA STOYS ELL.POLITES SIXTHR PARETISOY EISAI ALAZONAS SE TELIKH MORFH KRETINOY.MHN EFISIXAZEIS STA 4 XRONIA,MPOREIS NA PESEIS TOSO GRHGORA OYTE TXA KATALABEIS.TA KOYS SAMARA MAZEPSE TON ALAZONA BLAKA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ο αόρατος μηχανισμός "προστασίας του πολίτη" προσπαθεί να επιβάλει την ανύπαρκτη παρουσία του με την μή "περιφρούρηση της χρυσής αυγής" λές και την είχε ανάγκη . Είναι τόσο άχρηστοι που νομίζουν ότι έτσι θα ανακόψουν την δυναμικότατη παρουσία της χρυσής αυγής έξω απο γραφεία αλλα εκεί στην ελληνική κοινωνία. ΟΙ ΤΡΙΚΟΛΟΡΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΕ ΟΡΘΙΟΙ ...ο απροστάτευτος πολίτης αναγνωρίζει και στο τελευταίο χωριό της Ελλάδος την χρησιμότητα παρουσίας της χρυσής αυγής ....καραφλέ υπουργέ είσαι για τα σκουπίδια κι εσύ και το ελαφροδεξιό κόμμα σου παντελώς αποκομένοι απο την τραγική πραγματικότητα που βιώνει ο απροστάτευτος έλληνας πολίτης ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. KAI TORA POIOS TXA FYLAEI TOYS ASTYNOMIKOYS(MAT)/////??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.