Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΥΟ ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ ΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ 57 ΛΗΣΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΚΛΟΠΩΝ!

Δεν  προλαβαίνουν να εξιχνιάζουν  κλοπές οι αστυνομικοί που  έβαλαν στο χέρι ένα «βραχίονα»  της συμμορίας τσιγγάνων οι  οποίοι λυμαίνοντα...

Δεν  προλαβαίνουν να εξιχνιάζουν  κλοπές οι αστυνομικοί που  έβαλαν στο χέρι ένα «βραχίονα»  της συμμορίας τσιγγάνων οι  οποίοι λυμαίνονταν τον Πύργο, τα Λεχαινά και τη Γαστούνη τους τελευταίους τρεις μήνες! Ως τώρα διαλευκάνθηκαν περισσότερες από 53 διαρρήξεις, μια ληστεία και τρεις ζωοκλοπές με λεία αξίας άνω των 85.000 ευρώ και έχουν συλληφθεί πέντε δράστες, μεταξύ των οποίων δυο ανήλικα αγόρια μόλις 13 και 15 χρόνων, ενώ άλλοι τρεις αναζητούνται!

Οι λιλιπούτειοι κακοποιοί συνελήφθησαν από άνδρες της Ασφαλείας Πύργου μαζί με άλλους τρεις τσιγγάνους ηλικίας 34, 27 και 18 χρόνων στη Γαστούνη και αναγνωρίστηκαν όλοι από έναν 80χρονο τον οποίο χτύπησαν στο κεφάλι και το σώμα μέσα στο σπίτι του στα Λεχαινά στις 11 Σεπτεμβρίου και του άρπαξαν 2.500 ευρώ και ένα κυνηγετικό όπλο. Ωστόσο, οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες καθώς όλα δείχνουν ότι στη σπείρα συμμετείχαν πολύ περισσότερα άτομα!

Εκτός  από τη ληστεία, η σπείρα  είχε διαπράξει διαρρήξεις στο κέντρο του Πύργου, τα Λεχαινά, το Νεοχώρι Κυλλήνης, τα Λασταίικα, τη Γαστούνη και τις περιοχές Λέτρινα , Πράσινο, Χανάκια, Αρετή, Αγία Μαύρα, Κυλλήνη, Άγιοι Θεόδωροι , Κάστρο, Μυρσίνη, Βαρβάσαινα, Αλποχώρι και Σαβάλια! Δυο από αυτές είχαν γίνει στην Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία Πύργου, πέντε σε αποθήκες και εργοτάξια, οκτώ σε οχήματα, τρεις σε καταστήματα και 22 σε σπίτια με λεία μετρητά, κοσμήματα, κυνηγετικά όπλα, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, εργαλεία, κινητά, καλώδια χαλκού, τρόφιμα και ζώα! Σε τρεις περιπτώσεις οι δράστες είχαν επιτεθεί σε πεζούς για να τους αρπάξουν χρυσές αλυσίδες, ενώ είχαν κλέψει και δέκα οχήματα!

Όλα  δείχνουν ότι πρόκειται για  την εγκληματική ομάδα που είχε ανεβάσει τους δείκτες της εγκληματικότητας στην Ηλεία, δρώντας βάσει οργανωμένου σχεδίου ώστε να καταφέρνει ταυτόχρονα πολλές εισβολές σε σπίτια διαφορετικών περιοχών, με διαφορετική σύνθεση σε κάθε περιοχή! Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας και κρατούνται για να απολογηθούν στον ανακριτή, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για να εξιχνιαστεί πλήρως η δράση τους.

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.