Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕ 12 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΣΤΗΝ ΠΗΓΑΔΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΓΑΛΑ...

Κάθοδος της Χρυσής Αυγής στην Μεσσηνία. Ο γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου «Χρυσή Αυγή» και δώδεκα βουλευτές του κόμματος θα βρεθούν σε Με...

Κάθοδος της Χρυσής Αυγής στην Μεσσηνία. Ο γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου «Χρυσή Αυγή» και δώδεκα βουλευτές του κόμματος θα βρεθούν σε Μελιγαλά και Κυπαρισσία και μαζί τους θα βρεθούν οπαδοί του κόμματος από όλη την Πελοπόννησο. Οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για εκατοντάδες ίσως και περισσότερους φίλους της Χρυσής Αυγής που αναμένεται να παραστούν στο μνημόσυνο που θα τελεστεί την Κυριακή το πρωί στην «Πηγάδα» του Μελιγαλά.

Νωρίς το πρωί της Κυριακής θα τελεστεί Όρθρος και Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως και μετά, στο χώρο της «Πηγάδας», επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη των σφαγιασθέντων, από τους συγγενείς των θυμάτων και επίτιμος ομιλητής θα είναι ο καθηγητής και συγγραφέας Ιωάννης Μπουγάς, απόδημος Έλληνας του Καναδά.

Η παρουσία στην «Πηγάδα» πολυμελούς κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας της «Χρυσής Αυγής», καθώς και μελών και οπαδών του κόμματος, με λεωφορεία από την Αθήνα και άλλες περιοχές, έχει σημάνει συναγερμό στις τοπικές αρχές και αστυνομικές υπηρεσίες, μετά και τα γεγονότα στο Μεσολόγγι και τη Ραφήνα.

Μετά το μνημόσυνο, στη 1.00 μετά το μεσημέρι, θα γίνουν τα εγκαίνια του γραφείου της «Χρυσής Αυγής» στην Κυπαρισσία, παρουσία, όπως αναμένεται, των βουλευτών και μελών και οπαδών του κόμματος που νωρίτερα θα είναι στην «Πηγάδα» του Μελιγαλά.

-----------------------------------------

9 σχόλια

  1. Μόνο κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής βρίσκεται κάθε χρόνο στον Μελιγαλά (το ξέρω γιατί κατάγομαι απ΄την περιοχή). ΄Ολοι οι άλλοι απουσιάζουν γιατί φοβούνται μήπως στραβομουτσούνιασουν οι αναρχοάπλυτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!
    ΧΑΧΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΧΧΧΧ
    ΕΠΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.elnewsgr.blogspot.gr/2012/09/blog-post_4626.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τοσα χρονια μετα ερχεται η ιστορικη δικαιωση των θυματων απο ενα ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ.

    Παραλληλα θα ακουσουν οι νεοι αυτα που εντεχνως και με πολυ παραμυθι σκεπαζουν οι Κομμουνιστες και ολος ο πολιτικομιντιακος συρφετος που μας κυβερνα απο το 74 μεχρι στις μερες μας.


    μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στοχε γίνεσαι ρεζίλι! Άλλαξε αμέσως την φωτογραφια ΑΠΟ το άρθρο δεν είδατε ότι η ταμπέλα είναι φτιαγμένη στο photoshop???? " ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΜΕ"
    Αλέξανδρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. χαχαχαχχαχαχαχαχαχ
    μπουαχαχαχαχαχχαχαχαχαχ
    Ωραια φωτο με νοημα και περιεχομενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. παω στοιχημα οτι η ΧΑ δε θα μπορεσει να μαζεψει στο Μελιγαλα το 2012 οσους φασιστες μαζεψε ο ΕΛΑΣ το 1944.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ανοιξαμε κ σας περιμεναμε... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ.. μα τοσο βλακες... χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. χαχαχαχαχα το κατεβασαν τα ζωα χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.