Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ...

"Εξαιρετικά ανησυχητικές διαστάσεις τείνει να λάβει το φαινόμενο συμπλοκών μεταξύ Ελλήνων πολιτών και λαθρομεταναστών, ακόμα και μ...

"Εξαιρετικά ανησυχητικές διαστάσεις τείνει να λάβει το φαινόμενο συμπλοκών μεταξύ Ελλήνων πολιτών και λαθρομεταναστών, ακόμα και μέσα στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου. Τα χθεσινά περιστατικά είναι απολύτως ενδεικτικά της κατάστασης επικρατεί και της αίσθησης που κυριαρχεί στην κοινωνία του Ηρακλείου.
Η λαθρομετανάστευση προκαλεί πλέον πολύ σοβαρά προβλήματα στην τοπική μας κοινωνία. Η ελληνική πολιτεία αντί να προστατεύει τον Έλληνα πολίτη φαίνεται να υποθάλπει την πηγή έκρηξης της παραβατικότητας, που είναι η αθρόα παράνομη μετανάστευση. Χθες η ΕΛΑΣ συνέλαβε τον Έλληνα συμπολίτη που υποχρεώθηκε να προστατεύσει την περιουσία του αλλά ούτε καν προσήγαγε κάποιον από τους Πακιστανούς, που προκάλεσαν τα συμβάντα. Όσο αυτό το κλίμα διαιωνίζεται, τα απευκταία φαινόμενα συγκρούσεων και αυτοδικίας θα κλιμακώνονται. Ας αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους τα αρμόδια πρόσωπα και όργανα της πολιτείας, πριν είναι πολύ αργά. 
ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ"
 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.