Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ "ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΡΤ... ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΙΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΟΥΡΝΑΡΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣ!

Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου των "Οικολόγων Πράσινων" γνωστών στους Ελληνόψυχους και ως πουρναροκαλλιεργητές, αποκαλύπτουν γιατί έχ...


Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου των "Οικολόγων Πράσινων" γνωστών στους Ελληνόψυχους και ως πουρναροκαλλιεργητές, αποκαλύπτουν γιατί έχουν μεγάλη πρεμούρα να διατηρηθεί η δήθεν δημόσια τηλεόραση. Λένε λοιπόν: 

"Συνάντηση με την αντιπροσωπεία της ΠΟΣΠΕΡΤ πραγματοποίησαν οι Οικολόγοι Πράσινοι, στην οποία συζητήθηκαν τα ζητήματα χρηματοδότησης και λειτουργίας της δημόσιας τηλεόρασης καθώς και οι μελλοντικές προοπτικές του οργανισμού.

  Οι Οικολόγοι Πράσινοι υπερασπίζονται το ρόλο μιας δημόσιας τηλεόρασης που εκτός από ποιοτική ψυχαγωγία, αμερόληπτη και πολυθεματική ολοκληρωμένη ενημέρωση, προάγει τον πολιτισμό, σέβεται μειονότητες και άτομα με ειδικές ανάγκες, αναδεικνύει ευρεσιτεχνίες και καινοτομίες και συμβάλλει στην προβολή ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών, καθώς και στην προσέγγιση -μέσα από τη δυναμική που υπάρχει-  με τις πιο απομακρυσμένες περιοχές της χώρας. Οι Οικολόγοι Πράσινοι αντιτάσσονται σε οποιαδήποτε σχέδια αποδυνάμωσης της δημόσιας τηλεόρασης και διεκδικούν την θεσμική κατοχύρωση της ανεξάρτητης λειτουργίας της προς το συμφέρον των πολιτών".

Νομίζουμε ότι τα περαιτέρω σχόλια περισσεύουν...

2 σχόλια

  1. ΝΑ ΕΡΩΤΗΣΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΑΝΤ.ΚΑΦΕΤΖΟΠΟΥΛΟ, ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΤ1;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εδω όλα τα δάση και βουνά καίγονται και οι πουρναροκαλλιεργητές οικολόγοι της σφαλιάρας ανησυχούν για το δημοσιουπαλληλίκη της έρτ .Για τον γιούτσο στην κυριολεξία είναι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.