Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ BBC ΛΕΕΙ: ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... ΚΑΙ ΒΑΛΕ...!!!

Εκτενές αφιέρωμα στην πρωτόγνωρα αυξανόμενη εγκληματικότητα της χώρας μας παρουσιάζει το BBC. Η ανταποκρίτρια του βρετανικού δικτύου στη...


Εκτενές αφιέρωμα στην πρωτόγνωρα αυξανόμενη εγκληματικότητα της χώρας μας παρουσιάζει το BBC. Η ανταποκρίτρια του βρετανικού δικτύου στην Αθήνα αναφέρει περιστατικά βίας που έχουν συμβεί τελευταία στη χώρα μας, όπως τη δολοφονία 75χρονης στην πολυκατοικία της με σκοπό τη ληστεία, αναφέροντας ότι καθημερινά υπάρχουν δεκάδες συμβάντα για τα οποία η αστυνομία δεν μπορεί πια να ανταποκριθεί.

«Η Ελλάδα κάποτε είχε τα χαμηλότερα ποσοστά εγκληματικότητας σε όλη την Ευρώπη», αναφέρεται χαρακτηριστικά, ενώ φιλοξενούνται και δηλώσεις εγκληματολόγων, που αναφέρουν ότι τα στατιστικά δεν δίνουν καν την πλήρη εικόνα.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που επικαλείται το ρεπορτάζ, οι μετανάστες στη χώρα είναι υπεύθυνοι για τη μισή εγκληματική δραστηριότητα που συμβαίνει, ενώ αναφέρεται ότι οπλισμένες συμμορίες «εισβάλλουν» από την Αλβανία και τη Βουλγαρία, καθώς έχουν ακούσει ότι πολλοί Έλληνες πλέον κρατούν τις αποταμιεύσεις τους στα σπίτια τους και όχι στις τράπεζες.

Οι παράνομοι μετανάστες που υπολογίζονται σε περισσότερο από ένα εκατομμύριο, έρχονται αντιμέτωποι στη χώρα μας με την πείνα και την απελπισία και για τους λόγους αυτούς καταφεύγουν στο έγκλημα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, που αναφέρει επίσης την αξιοσημείωτη άνοδο της «ακραία εθνικιστικής» Χρυσής Αυγής, στην οποία προσφεύγουν πλέον πολλοί Έλληνες, καθώς και στην έναρξη της επιχείρησης «Ξένιος Ζευς».

Στο ρεπορτάζ αναφέρεται τέλος και η μεγάλη αύξηση στις πωλήσεις όπλων, που υπερβαίνει το 60%, καθώς πολλοί Έλληνες πλέον στρέφονται στην αυτο-προστασία. zougla.gr

------------------------------------

1 σχόλιο

  1. Αντιδράσεις ακόμα και στο εσωτερικό της κυβέρνησης του Πακιστάν προκαλεί η επιχείρηση ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ της Ελληνικής Αστυνομίας για την απομάκρυνση των λαθρομεταναστών από τη χώρα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της πακιστανικής εφημερίδας Daily Times,το υπουργείο Εσωτερικών του Πακιστάν απέστειλε έγγραφο προς το υπουργείο Εξωτερικών, διαμαρτυρόμενο για την αδυναμία της πρεσβείας στην Αθήνα να σταματήσει τις μαζικές απελάσεις Πακιστανών λαθρομεταναστών. Στο ίδιο έγγραφο, η αρμόδια Γενική Διεύθυνση Μετανάστευσης ζητά από το υπουργείο Εξωτερικών να απευθύνει προειδοποίηση προς την πακιστανική πρεσβεία της Αθήνας ώστε να λάβει μέτρα που θα αποτρέπουν τον μαζικό επαναπατρισμό των Πακιστανών λαθρομεταναστών!Την ίδια στιγμή έρχονται στο φως της δημοσιότητας οι δηλώσεις του αυτοαποκαλούμενου προέδρου της πακιστανικής κοινότητας Tzavent Aslam, ο οποίος μάλλον θεωρεί ότι βρίσκεται σε συνοικία του Ισλαμαμπάντ και εκτοξεύει απειλές για “ιερό πόλεμο” (jihad) κατά της Ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.