Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ... ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑΚΙΑ...! ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ...

H κατάταξη των Πρωτοετών Ευελπίδων του Ακαδημαϊκού Έτους 2012/13 θα γίνει την Παρασκευή 14 Σεπ 2012, στις εγκαταστάσεις της Σχολής στη ...



H κατάταξη των Πρωτοετών Ευελπίδων του Ακαδημαϊκού Έτους 2012/13 θα γίνει την Παρασκευή 14 Σεπ 2012, στις εγκαταστάσεις της Σχολής στη Βάρη Αττικής.(link Google maps).

Η διαδικασία της κατάταξης θα αρχίσει την 07:30.

Οι επιτυχόντες/ούσες μπορούν να συνοδεύονται από 2-3 άτομα.

Οι λεπτομέρειες του προγράμματος της ημέρας κατάταξης θα ανακοινωθούν μέχρι την Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012.

Την ημέρα της κατατάξεως οι επιτυχόντες/ούσες πρέπει, ανάλογα με την κατηγορία στην οποία ανήκουν, να προσκομίσουν τα δικαιολογητικά που καθορίζονται με την Εγκύκλιο Διαταγή Υπ' αριθμ «7» του ΓΕΕΘΑ (σελ. ΣΤ-3) της Προκήρυξης Διαγωνισμού Επιλογής Σπουδαστών-τριών, για στις Στρατιωτικές Σχολές (ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ) του Ακαδημαϊκού Έτους 2012-13.

Α. Όλοι/ες οι επιτυχόντες/ούσες, πρέπει να έχουν μαζί τους τα εξής:

 Την αστυνομική τους ταυτότητα.
 Απολυτήριο Λυκείου (κυρωμένο φωτ/φο)
 Υπεύθυνη Δήλωση νέου τύπου ότι δεν είναι γραμμένοι σε άλλο ΑΕΙ ή ΤΕΙ ή βεβαίωση διαγραφής, εφόσον είχαν εγγραφεί σε άλλο ΑΕΙ ή ΤΕΙ (η υπεύθυνη δήλωση υποβάλλεται μέχρι την ορκωμοσία).
 Τον εκλογικό τους αριθμό (όσοι έχουν).
 Διαβατήριο (όσοι έχουν).
 Βιβλιάριο υγείας παιδικής ηλικίας .
 Τον αριθμό φορολογικού μητρώου (ΑΦΜ) σε έντυπη μορφή από την οικεία ΔΟΥ.
 Την βεβαίωση βαθμού πρόσβασης από Λύκειο αποφοίτησης.
 Το Στρατολογικό Αριθμό (αριθμός στρατιωτικού μητρώου)(όσοι έχουν).
 Τη βεβαίωση ΑΜΚΑ.
 Αντίγραφο της πρώτης σελίδας βιβλιαρίου οποιασδήποτε τράπεζας, όπου πρώτος δικαιούχος θα είναι ο/η επιτυχών/ούσα και θα φαίνεται ο αριθμός και ο IBAN.
 Αντίγραφο πτυχίου ξένης γλώσσας (όχι απαραίτητα μεταφρασμένο), καθόσον και λοιπά δικαιολογητικά σπουδών (πτυχία υπολογιστών, αθλητικών δραστηριοτήτων κ.λ.π.), εφόσον κατέχουν, αντίγραφο.

Β. Οι καταγόμενοι/ες από την αλλοδαπή που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ την Ελληνική Ιθαγένεια Επιπλέον των δικαολογητικών της παραγράφου Α, τα δικαιολογητικά που καθορίζονται στην παράγραφο 5 του Παραρτήματος «Ε» της της Προκήρυξης Διαγωνισμού Επιλογής Σπουδαστών-τριών, για στις Στρατιωτικές Σχολές (ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ) του Ακαδημαϊκού Έτους 2012-13, τα οποία είναι :

 Βεβαίωση της Ελληνικής Προξενικής Αρχής της χώρας προελεύσεως των, με την οποία θα βεβαιούται ότι έχουν εκκινήσει τις προβλεπόμενες διαδικασίες, για την παραίτησή τους από την ιθαγένεια της χώρας αυτής.
 Οι υποψήφιοι της κατηγορίας αυτής θα πρέπει εντός τριών (3) μηνών, από την κατάταξή τους στη Σχολή, να έχουν παραιτηθεί από την ιθαγένεια της χώρας από την οποία προέρχονται. Η παραίτηση των επιτυχόντων από την ιθαγένεια της χώρας προελεύσεώς των θα βεβαιώνεται με την προσκόμιση επισήμου κυβερνητικού εγγράφου της Χώρας προελεύσεως, θεωρημένου από την Ελληνική Προξενική Αρχή της χώρας προελεύσεως, από το οποίο θα προκύπτει η παραίτηση.
Γ. Οι επιτυχόντες/ούσες που υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις
 Επιπλέον των δικαολογητικών της παραγράφου Α, πιστοποιητικό της Διευθύνσεως Προσωπικού του Κλάδου που υπηρετούν (Στρατός-Ναυτικό-Αεροπορία), στο οποίο θα φαίνονται ότι δεν έχουν παραπεμφθεί σε δίκη, με βούλευμα δικαστικού συμβουλίου στρατοδικείου, ή κοινού ποινικού δικαστηρίου ή με απευθείας κλήση Εισαγγελικής Αρχής για οποιαδήποτε από τα εγκλήματα που αναφέρονται στην υποπαράγραφο 8ζ της Εγκυκλίου.
Δ. Για την ενημέρωσή σας και τη διευκόλυνση της προετοιμασίας των επιτυχόντων/ουσών σας γνωρίζουμε τα παρακάτω:

 ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ για τους Πρωτοετείς η κατοχή και η χρήση του ΚΙΝΗΤΟΥ τηλεφώνου για τις 4 πρώτες εβδομάδες, ήτοι μέχρι το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012, οπότε θα έχουν και την πρώτη έξοδο. Στη σχολή λειτουργούν 31 συσκευές Καρτοτηλεφώνων (όλες στη διάθεση των Πρωτοετών).
 Οι Πρωτοετείς θα έχουν δύο Επισκεπτήρια τις Κυριακές 23 & 30 Σεπτεμβρίου 2012.
 Η Σχολή θα χορηγήσει όλα τα απαραίτητα είδη διαβιώσεως, ενδύσεως και υποδήσεως, όπως στολές, φόρμες γυμναστικής, πιζάμες, σεντόνια, πετσέτες καθώς και μικρό αριθμό εσωρούχων και καλτσών.
 Υπάρχει δυνατότητα αγοράς διαφόρων ειδών πρώτης ανάγκης από το Κέντρο Ψυχαγωγίας των Ευελπίδων.
 Συνιστάται όπως οι επιτυχόντες/ούσες έχουν μαζί τους:
 Ένα μικρό χρηματικό ποσό για την κάλυψη τυχόν αναγκών τους.
 Στη Σχολή υπάρχει μηχάνημα αυτόματης ανάληψης χρημάτων (ΑΤΜ).Είδη ατομικής καθαριότητας (αν και διατίθενται από το Πρατήριο της Σχολής).
 Προσωπικά αθλητικά υποδήματα, όσοι επιθυμουν

--------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.