Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΑΝΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ (NSDAP)

Το Εθνικοσοσιαλιστικό Γερμανικό Εργατικό Κόμμα (γερμ. Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei), γνωστότερο ως NSDAP, Ναζιστικό Κόμμ...

Το Εθνικοσοσιαλιστικό Γερμανικό Εργατικό Κόμμα (γερμ. Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei), γνωστότερο ως NSDAP, Ναζιστικό Κόμμα, Εθνικοσοσιαλιστικό Κόμμα των Γερμανών Εργατών ή απλά Εθνικοσοσιαλιστικό Κόμμα, είναι το πολιτικό κόμμα που οδηγήθηκε στην εξουσία της Γερμανίας με την καθοδήγηση του Αδόλφου Χίτλερ το 1933. Ο όρος Ναζί είναι μια συντόμευση των γερμανικών λέξεων (NA)tionalso(ZI)alismus (Εθνικοσοσιαλισμός) - η ιδεολογία του NSDAP. Το NSDAP όρθωσε το Τρίτο Ράιχ (Τρίτο Κράτος) μετά την δημοκρατική εκλογή του ως γερμανική κυβέρνηση το 1933.

Το NSDAP χάρη σε μια οργανωμένη διαδικασία που ονομάστηκε Gleichschaltung κατάφερε να θέσει εκτός νόμου όλα τα υπόλοιπα κόμματα και να αποκτήσει απόλυτη κυριαρχία σε όλους τους τομείς της κοινωνίας και οικονομίας της Γερμανίας από την πτώση της Δημοκρατίας της Βαϊμάρης το 1933, ως το τέλος του Β' Παγκόσμιου Πόλεμου το 1945, οπότε κηρύχθηκε παράνομο, οι ηγέτες του συνελήφθησαν και καταδικάστηκαν για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στην Δίκη της Νυρεμβέργης. wikipedia


-----------------------------

1 σχόλιο

  1. Ας κρινουμε τις υποστασεις του Χιτλερ.

    Α)οραματιστης-πραγματιστης .
    Β)Εσωτερικη πολιτικη
    Γ)εξωτερικη πολιτικη
    Δ)στρατηγηκη.

    Γ:Στην πραξη Ανθελληνικος καραγκιοζης ,εναντιον της αυτοδικαιου υπαρξης των ευρωπαικων λαων στις κοιτηδες τους.

    Δ:Τουλαχιστον ηλιθιος

    τωρα για τα αλλα 2 .....

    ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ Γ .

    Α: Εβαλε τα πραγματα σχετικα με τις φυλες, τους πολιτισμους και τις μεταξυ τους σχεσεις στην πιο σωστη βαση που εχει ακουσει ποτε ο πλανητης.(οι αποψεις αυτες βρισκονται υπο διωγμο εως και σημερα)

    Β: Μετετρεψε την εξαθλιωμενη Γερμανια σε μια υπερδυναμη χρησιμοποιωντας αποκλειστικα γερμανικο εργατικο δυναμικο και πορους . Εργα ασυληπτα και καταπληκτικο εθνικο οραμα που αξιζει να αντιγραψουν και σημερα εξαθλιωμενοι και χρεωμενοι λαοι(αρκει βεβαια να ψηφισουν ηγετες με εθνικο οραμα και οχι τρωκτικα, καταλαβενετε τι ενοω... )

    -------------------------
    Για το καθε ενα απο αυτα εχουν γραφτει βιβλια .
    Αυτη ειναι η ταπεινη προσωπικη μου αποψη ,ας μην ξεχναμε οτι η γενικευση ειναι η αρχη της ηλιθιοτητας και οτι η ιστορια γραφεται απο τους νικητες...

    Και για αυτον που μου την λεει ,ο χιτλερ ανελαβε το 21 το κομμα ,τα γεγονοτα της μπυραριας εγιναν το σεπ. 23,οι ταση ομως ειχε φανει καθαρα, πραγματικα ο χιτλερ το 33 εγινε κυβερνηση .

    Ο γνωστος λαος διαβλεποντας το τι μελλει γενεσθαι εβγαλε απο τη μεση τον φιλογερμανο ΛΕΝΙΝ και εβαλε τον ΣΤΑΛΙΝ αρχες 24 ! τυχαιο ?? δε νομιζω γιατι οπως αποδειχθηκε αν η Σοβ. Ενωση με τον αυστριακο εγκαθετο Λενιν συμμαχουσε με τον χιτλερ ο λαος αυτος θα ειχε εξαφανιστει.

    (Ο σταλιν δεν ηταν απαραιτητα φιλοεβραιος , ηταν ομως πρεσβευτης του εχθρου οπως τον περιεγραφε ο αντιεβραιος χιτλερ ,παραλληλα ο ΜΟΝΟΣ που μπορουσε να τον νικησει.)



    μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.