Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΡΑΤΗ ΚΙ ΑΠΟ GOOGLE EARTH...!!! ΧΑΣΙΣΟΦΥΤΕΙΑ ΜΑΜΟΥΘ 2.000 ΔΕΝΔΡΩΝ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ...

Άλλη μια τεραστίων διαστάσεων χασισοφυτεία εντόπισαν οι αστυνομικές υπηρεσίες του Ρεθύμνου κατά τη διάρκεια επιχείρησης εξερεύνησης ...


Άλλη μια τεραστίων διαστάσεων χασισοφυτεία εντόπισαν οι αστυνομικές υπηρεσίες του Ρεθύμνου κατά τη διάρκεια επιχείρησης εξερεύνησης στην περιοχή Αγιά του Μυλοποτάμου. Δεν κατάφεραν, όμως, να εντοπίσουν τους καλλιεργητές, οι οποίοι αναζητούνται.

Η φυτεία με τα 2.003 δενδρύλλια κάνναβης σε πλήρη ανάπτυξη που έφταναν σε ύψος και τα τρία μέτρα, βρέθηκε καλλιεργημένη σε 13 ανισόπεδους χώρους μέσα σε μια έκταση ενάμιση στρέμματος, σε μια δύσβατη δασώδη περιοχή με πλούσια βλάστηση η οποία προσέφερε πλήρη κάλυψη στους καλλιεργητές.

Παρά την παρακολούθηση, κανείς δεν εμφανίστηκε για να τρυγήσει τα δενδρύλλια κι έτσι οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου, της Ασφαλείας Γεροποτάμου, των Ειδικών Αποστολών Κρήτης και των ΤΑΕ απέκλεισαν την περιοχή και ερευνούν για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους. protothema.gr


-----------------------------

1 σχόλιο

  1. Αφηστε ρε μπινεδες το ντοπιο χασις !!Ετσι και αλλιως το κενο στην αγορα θα καλυφθει απο αλβανικο,και ετσι θα εχουμε εξαγωγη συναλλαγματος!!Ενω με το Ελληνικο μενουν τα λεφτα στον τοπο τους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.