Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΩΕΙ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ AΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ Π@Π@ΡΙΑ ΤΟΥ Ο ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ FACEBOOK...

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ... ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΙ ΜΙΛΑΜΕ. Ο ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥ...


ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ... ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΙ ΜΙΛΑΜΕ. Ο ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ... ΤΟ ΠΕΣΙΜΟ ΣΤΟΝ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ Π@Π@ΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙΚΟ, ΠΟΛΥΣΥΛΕΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥΜΟΡΦΟ...


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΙΣΑ ΜΩΡΗ ΛΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ... "ΧΑΖΗ ΚΑΙ ΝΕΑ ΚΟΠΕΛΑ" ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ...!!! 


-----------------------------

4 σχόλια

  1. H Δημαρ έπαιξε ρόλο στο να αποκλειστεί η αθλήτρια.Το αθλητικό τμήμα της δημαρ την παρακολουθούσε καιρό και ήθελε το κεφλαλι της στι πιάτο.Αυτό φαίνεται και από το αν μπείτε στην σελίδα στο facebook του Μ.Δ αθλητικογράφου( διαχειριστη του μπλογκ http://www.red-pep.blogspot.gr/)και υπευθυνου Μ.Μ.Ε της ΔΗΜΑΡ που ξερνάει χολή και πανηγυρίζει για τον αποκλεισμό.Επίσης φαίνεται οτι την παρακολουθούσαν γιατί αυτός είχε αρχείο των tweets της αθλήτριας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιός είναι ο τατσόπουλος μωρέ ; Αυτή η ζαρωμένη μαϊμού που στην διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής πέταξε το ποτήρι με το νερό στην Ιακωβίδου ; Αυτή η ψ λοαρπάχτρα που έγραψε ότι ο Κολοκοτρώνης είχε γκόμενο ; Ουστ μωρή γλιτσιασμένη πατσαβούρα , που εσένα ούτε ο δονητής σου δεν παίρνει μπρος με τη μούρη που έχεις ! ΄Αντε πήγαινε μωρή αγγούρω σε κανα gay πάρτυ να ψωνιστείς , μόνο να μην ξεχάσεις να φορέσεις καμμιά μάσκα της προκοπής , γιατί έτσι όπως είσαι ... θα σκιαχτούνε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόνο μπινελίκια ; Αγγούρια στον κ΄λο θα φάει η αδερφάρα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ποιος ειναι αυτος ο παπαρας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.