Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΤΡΟΠΗ ΤΕΜΕΤΕΡΟΝ...! ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΡΟΠΗ! ΠΑΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥΡΚΙΑ Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ...!!

ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΚΑΙ ΡΩΤΑΓΑΜΕ ΠΟΣΑ... ΜΕ ΠΟΣΑ ΠΑΕΙ; ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠ΄ ΟΤ...

ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΚΑΙ ΡΩΤΑΓΑΜΕ ΠΟΣΑ... ΜΕ ΠΟΣΑ ΠΑΕΙ; ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠ΄ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΦΑΓΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΝ...;  

Λόγο για οριστική συμφωνία της Γκαζιάντεπσπορ με τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη κάνει δημοσίευμα στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με το «turkish-football.com» ο τουρκικός σύλλογος αντί του ποσού των 700.000 ευρώ θα εντάξει στο δυναμικό του τον Έλληνα διεθνή επιθετικό.

«Η Γκαζιάντεπσπορ αναμένεται να ολοκληρώσει την συμφωνία για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη εντός των προσεχών ημερών. Τα "Γεράκια" λέγεται ότι συμφώνησαν με την ομάδα του, τον ΠΑΟΚ, στο ποσό των 700.000 ευρώ», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που τον τελευταίο καιρό γίνεται αναφορά στον Σαλπιγγίδη και την Γκαζιάντεπσπορ. Ωστόσο στην προκειμένη περίπτωση υποστηρίζεται ότι η μεταγραφή είναι σχεδόν τελειωμένη.

-----------------------------


5 σχόλια

  1. Καλό είναι να λέγατε τίποτα και για τον Φάνη Γκέκα,όπως και για το σκουπίδι το Σπανούλη που βγήκε φωτογραφία με τον σκοπιανό και το πατσαβούρι που έχουν για σημαία και μετά για τον παραδόπιστο κοντό,που μετά το δικέφαλο,χτυπούσε με νόημα στη καρδιά το τριφύλλι,δεν θα δυσκολευτεί να χτυπάει και το γεράκι των τούρκων.

    Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΛΓΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Esi pou grafeis anonima afto arthro vale k to onomatepwnimo s se parakalw ti einai aftes i aides pou grafeis;o Gekas dld pou paizei k milas gia kokala progonwn;stn Tourkia paizei k o Gekas twra thimithikate me tn Salpi;dn drepese ligo lew egw,opoios Ellinas podosfairistis mporei na paei stn Tourkia (opws o Gekas)k opoios Tourkos paixtis mporei na paiksei stn Ellada se opoiodipote athlima,opws exei ginei allwste,gt einai epagelmaties paixtes!
    AKRIO ARTHRO O SALPI EINAI PAIXTIS TOU PAOK!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. PALI VRIKATE TON SALPIGGIDI THIMA THA PESETE OLOI NA TON FATE DEN NTREPESTE O SALPI GIA DEUTERI FORA THISIAZETE GIA TO KALO TOU PAOK NA ERTHOUN PENTE DRAHMES STON SILLOGO.GIATI DEN TA VAZETE ME TON PAOK POU TON DINI ELEOS...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσείς που λέτε για τον Γκέκα, μάλλον δεν παρακολουθείται... ή βλέπετε ότι θέλετε... μια απλή αναζήτηση μπορεί να σας δώσει απαντήσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.