Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΞΑΝΑ Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ... ΠΑΕΙ ΠΡΟΣ ΣΥΡΙΑ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΟΥΡΗΘΕΙ

Τα Ρώσικα αρματαγωγά "FILCHENKOV" και "TSESAR KUNIKOV", καθώς και τα ρυμουλκά "SHAKHTAR" και "OKHTENSK...


Τα Ρώσικα αρματαγωγά "FILCHENKOV" και "TSESAR KUNIKOV", καθώς και τα ρυμουλκά "SHAKHTAR" και "OKHTENSKY" εξήλθαν πριν από λίγη ώρα από τα στενά των Δαρδανελίων και αυτή τη στιγμή πλέουν Νότια της Ίμβρου με επίσης Νότια κατεύθυνση, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγη ώρα από στρατιωτικές πηγές του ΓΕΕΘΑ.


Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι για την κίνησή τους αυτή οι Ρωσικές αρχές είχαν ενημερώσει τις αντίστοιχες Ελληνικές, αναφορικά με την είσοδό τους στο Αιγαίο και τη διέλευσή τους από αυτό.
Εκτιμάται ότι πιθανότερος προορισμός της προαναφερθείσας Μοίρας του Ρωσικού Στόλου της Μεσογείου, που ας σημειωθεί δεν συνοδεύονται από πολεμικά σκάφη συνοδείας, θα είναι η Συρία.

13 σχόλια

  1. O ORTHODOXOS PANDODYNAMOS XRISTOS MAZI SAS RWSSIKE STOLE KAI ME OLON TON RWSSIKON KAI ELLHNIKON STRATON!!:))((:++!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1. Δεν υπάρχει ορθόδοξος Χριστός φίλε,αλλά απλά Ιησούς Χριστός!2. Ο συγκεκριμένος είναι με το δίκαιον,ενώ στην προκειμένη περίπτωση ο στόλος πάει να υποστηρίξει το άδι-
    κο!3.Οι"μογγόλοι"ούτε υπολογίζουν ούτε κατουριώνται από το πέρασμα των Ρώσσων,γιατί ΠΟΤΕ δεν τους πολέμησαν παρά
    μόνο για το συμφέρον τους!!4.Όσο για μας τους έλληνες σας
    ΘΥΜΙΖΩ τη στάση τους το 1770,1821,1859,1878,1922,1955,19-
    64 και ΚΥΡΙΩΣ το 1974!!Όποιος δεν ξέρει τι σημαίνουν αυ-
    τές οι χρονιές ανάμεσα σε ΜΑΣ και τους ΡΩΣΣΟΥΣ λυπάμαι,
    αλλά δεν είναι ούτε έλληνας και προ πάντων ούτε ΕΛΛΗΝΟΨΥ-
    ΧΟΣ!!!!!!!!!Σημείωση:Μόνο το 1897 μας βρέθηκαν και τούτο
    για χάρη του γαμπρού τους Γεργίου του Α΄και των μετοχών του!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΩΣΣΙΑ - ΡΩΣΣΙΑ,ΕΣΥ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΣΧΕΔΙΟ ΚΥΡΙΟΥ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
    ΕΛΛΑΔΑ - ΕΛΛΑΔΑ...ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ,ΜΕΓΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ....
    GREEK PROUD ....ΣΤΟ FACEBOOK!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προφητεία Αγίου Αγαθαγγέλου (1276 μ.Χ.)

    «Ήκουσα φωνή υπό της Άρκτου ερχομένης, λεγούσης ούτω: Ρωσία, ξύπνησεν γε ουν εκ του ύπνου. Προς εσέ ο λόγος του Αγγέλου και εν τη πρωία του ηλίου αμπλησθήσεται ελαίου η λάμπα σου και πρίν ο ήλιος φανή εν τω ανατολικό ζωδίω, συ μεν εκμανής έση.
    Ω φίλη, ιδού τα αριστοπολεμικά σου όργανα, πληρούσι τους αιθέρας μελωδίας.
    Οι πολεμισταί και οι ήρωες σου ψάλλουσι τα νικητήρια, προσκαλούντες σε αναμορφώσαι τον πλανήτην.
    Επί τε την χερσόνησον έξεις νίκην και διαβείσα την Ματαιώτιδα λίμνη καταθραύσεις την Ταυρικήν και τα πέριξ μέρη των Σκυθών»



    Ἡ Ἑλλὰς θὰ γίνει ἐκ νέου ἀπὸ τοὺς Τούρκους θέατρον λῃστειῶν καὶ καταστροφῶν. Οἱ κυβερνῆται καὶ ὁ λαὸς θὰ εὐρεθώσι ἐν στενοχωρῖᾳ μεγάλη. Ὁ ἐχθρὸς θὰ πρόχωρήσει μέχρι τῶν ἐξαμιλίων. Ἀλλὰ ἔπειτα λαὸς τὶς ἀνατολικὸς θὰ ἔλθει πρὸς βοήθεια τῶν Ἑλλήνων, οἵτινες συνερχομένοι εἰς ἑαυτοὺς ἐκ τῆς ταραχῆς τῆς εἰσβολῆς θὰ ἐξέλθουν πανστρατιὰ καὶ θὰ ἐκδιώξουν τοὺς Τούρκους ὄχι μόνο τῆς Ἑλλάδος ἀλλὰ καὶ ἐξ ὅλης της Εὐρώπης, οἵτινες Τοῦρκοι εὑρίσκουν ἄσυλον μόνον εἰς Μέκκαν. Ἡ δὲ Κωνστα-ντινούπόλη γίνεται ἐκ νέου πρωτεύουσα τοῦ Ἑλληνισμοῦ.


    GREEK PROUD.....ΣΤΟ FACEBOOK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ναι αλλα δεν κυβερνουσε εκεινες τις χρονολογιες ο Πουτιν χε χε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε παλικάρια..δεν εντρέπεσθε να περιμένετε απο τον έναν και τον άλλον και να καρτεράτε βοήθεια..? ζητιάνοι καταντήσαμε..
    οι Ρώσσοι άλλο καημό δεν έχουν..
    όλη μέρα την Ελλάδα σκέφτονται και την ορθοδοξία ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προδομένη Πατρίδα11 Ιουλίου 2012 στις 12:26 π.μ.

    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ.ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΝΕ.ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ.ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ.ΔΙΝΟΥΝ ΕΛΠΙΔΑ.ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ.ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ''ΕΛΛΗΝΕΣ'' ΠΡΟΔΟΤΕΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΥΤΟΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΑΗΤΤΗΤΗ.ΣΩΣΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προφανώς οι Ρώσοι δεν κατεβαίνουν για να βοηθήσουν εμάς αλλα έχουνε γενικότερη αποστολή την υποστήριξη των συμφερόντων τους στην Συρια! Τώρα εάν μας βοηθήσουν θα το κάνουν μονο για να κόψουν την επεκτατική βλέψη της τουρκίας.
    Το άδικο δεν το κατάλαβα ανώνυμε 4.31 ? Τι εννοείς με αυτό...εχεις καθόλου ιδέα τι γίνετε αυτή την στιγμή στην Συρια?
    Καλο είναι να βάλουν κάποιους να σκεφτούν ότι πάνε για παγκόσμιο και ότι θα υπάρχουν επιπτώσεις με αυτό! Βεβαια δεν νομίζω ότι θα συνετιστούν οι άλλοι διότι υπάρχει σχέδιο και για αυτούς πρέπει πάση θυσία να εκτελεστή. Τελειώνω λέγοντας ότι τα πάνδεινα που περνάμε τώρα λόγο οικονομικής κρίσης δεν είναι τίποτα σε αυτά που θα δούνε τα ματάκια μας σύντομα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. A RE KAIMENOI POY HMASTE ELLHNES POS KATANTHSAME PERHMENOYME TOYS ROSOYS NA MAS SOSOYN APO TOYS KALOYS SYMMAXOYSMAS TOYS TOYRKOYS...XEXEXE PIA ORTXODOKSIA KAI PIA M>>>>>>a KATXE GEROMA...KAS LEEI TA DIKATOY REALISMOS RE GA>>>TO LIGO REALISMOS O KATXE KERATAS TOYRKOS ROSOS AMERIKANOS KAI OUTO KATXEKSHS KOITAZEI TO SYMFERONTOY KAI EMEIS PREPEI me KATXE TXISIA NA PROSTATEPSOYME TON KO...MAS KANAS POY....HS AKOYEI EKEI STHN BOYLH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε τί σαχλαμάρεσ είναι αυτές που λέτε? Αυτές οι απόψεις που ενστερνιζεσαι είναι εξαιρετικά επικίνδυνες ,Στόχε. Πες μου πότε, μα πότε ακριβώς οι Ρωσοι ήταν φιλοι μας για να γίνουν τώρα!

    1 Αυτοί οι καριοληδες είναι που πάντα μα πάντα ακολουθούσαν τη ταχτική του Πανσλαβισμού.Το ΚΚΕ, το πειθήνιο όργανό τους το διαμελισμό της Ελλάδας ήθελε προς όφελοςτων αλβανογουλγάρων.
    2 Οι βασικές αρχές της γεωπολιτικής ορίζουν δυο αξονες.Αγγλία-ΗΠΑ-πολιτισμένος κόσμος και από την άλλη Ρωσία-Κινα-Ισλάμ. Για ποιο γαμημένο λόγο να αφήσουμε τις ΗΠΑ?Τι σκατά εχουν να μας δώσουν αυτοί οι καθηστερημένοι? Τη τελευταία φορά που κάναμε παρόμοιες μαλακίες χάσαμε τη μισή Κύπρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όταν έλθει ο Ιωάννης ο ελεήμον αυτός θα τους βάλει όλους σε τάξει με τη σύμφωνη γνώμη του Κυρίου!!!
    Αυτός θα διδάξει και τους Ρώσσους τι εστί Ορθοδοξία!!!
    Όσον για τους Έλληνες λέγει Κύριος:

    Εν ασθενεία τελειούται η δύναμης μου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΡΕ ΡΕΖΗΛΙΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 1985 1992 ΤΗ ΛΕΓΑΤΕ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΟΣΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΘΗΜΑΣΤΕ ΒΡΟΜΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΘΕΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΕΓΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΡΑ ΣΟΤΗΡΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΔΗΚΑΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡ0ΝΤΑ ΚΥΤΑΝΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΩΝ
    ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΘΡΕΙΣΚΙΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΥΡΗΖΟΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΣ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟΡΑ ΣΤΟΣ ΡΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΤΑΝΕ ΚΟΥΜΟΥΝΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΤΑΝΕ ΚΑΙ ΑΘΕΟΙ ΠΡΩΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΗΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.