Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΑΥΜΑ! ΘΑΥΜΑ! Ο ΖΟΥΓΚΛΑΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΙΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΕΣ ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Απόρρητα βρετανικά έγγραφα που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας αποκαλύπτουν τη βάναυση μεταχείριση Ελληνοκυπρίων από τις βρετανικές ένοπλ...


Απόρρητα βρετανικά έγγραφα που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας αποκαλύπτουν τη βάναυση μεταχείριση Ελληνοκυπρίων από τις βρετανικές ένοπλες δυνάμεις στην Κύπρο της δεκαετίας του 1950.

Ένας νεαρός βρετανός αξιωματικός κατέγραψε 150 περιστατικά βάναυσης μεταχείρισης Ελληνοκυπρίων, τους οποίους οι Βρετανοί στρατιώτες είχαν ρίξει στο έδαφος και χτυπούσαν αλύπητα στο κεφάλι, στο πρόσωπο και στο σώμα με τα όπλα τους, με αποτέλεσμα άλλοι να αιμορραγούν και άλλοι να κείτονται αναίσθητοι.

Έχει καταγραφεί επίσης επίθεση της βρετανικής στρατονομίας που προκάλεσε εκτεταμένες καταστροφές σε τοπική Κομμουνιστική Λέσχη.

Τα έγγραφα που δόθηκαν στη δημοσιότητα αποκαλύπτουν πώς οι αποικιακές Αρχές συγκάλυπταν επεισόδια εμποδίζοντας την είσοδο δημοσιογράφων σε στρατόπεδα κράτησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ...! ΜΑΡΜΑΡΑ ΚΑΙ ΑΓΧΟΝΕΣ... ΤΙ ΞΕΧΑΣΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΙ ΕΓΓΛΕΖΟΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ...!!!


-----------------------------

1 σχόλιο

  1. Κοιτάζω την photo και τρελαίνομαι ! Βρε αλήτες , βρε χέστηδες ντιντιντάγκηδες , τα πεντάχρονα φοβάστε και τα υποχρεώσατε να σηλώσουν τα χεράκια τους πίσω από το κεφαλάκι τους ; Εγκληματίες , φονιάδες , τέρατα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.