Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ... ΙΔΙΩΤΗΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΖΕΥΓΑΡΙ ΥΠΕΡΓΗΡΩΝ!

Το επανασυνέδεσε ο Προϊστάμενος ΔΕΗ Ηγουμενίτσας • Ιδιώτης εργολάβος, που συνεργάζονται με τη ΔΕΗ στην Ηγουμενίτσα, δίχως δισταγμό έκοψε...

Το επανασυνέδεσε ο Προϊστάμενος ΔΕΗ Ηγουμενίτσας


• Ιδιώτης εργολάβος, που συνεργάζονται με τη ΔΕΗ στην Ηγουμενίτσα, δίχως δισταγμό έκοψε το ρεύμα σε ένα ζεύγος ανήμπορων γερόντων, επειδή δεν είχαν πληρώσει το λογαριασμό.
Ο 96χρονος Δονάτο Σούμπαλης και την 90χρονη σύζυγό του, οι οποίοι επί χρόνια ζουν σε ένα φτωχικό σπιτάκι που τους έχει παραχωρήσει η Διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας, έμειναν χωρίς ρεύμα, έως ότου ο προϊστάμενος της ΔΕΗ Ηγουμενίτσας Σπύρος Μπότος, που δεν γνώριζε το γεγονός, δείξει ευαισθησία και επανασυνδεθεί το φως.
Όλη τους η «περιουσία», μια  μικρή παλιά ηλεκτρική κουζίνα, ένα... άδειο ψυγείο, μια εικόνα της Παναγίας και οι πρόχειρα καδραρισμένες φωτογραφίες των τεσσάρων παιδιών τους, που όλα τους τράβηξαν τον δρόμο της μετανάστευσης για ένα καλύτερο αύριο και σήμερα ζουν και εργάζονται στη Γερμανία.
Αγρότες, συνταξιούχοι του ΟΓΑ και οι δυο, λαμβάνουν κάθε μήνα την κατώτατη σύνταξη των 340 ευρώ. Ενα εισόδημα που, όπως έλεγαν, δεν αρκεί ούτε για την κάλυψη των βασικών αναγκών. Μια από αυτές ήταν οι λογαριασμοί της ΔΕΗ των τελευταίων μηνών.
Το τελευταίο ειδοποιητήριο -με το οποίο η Εταιρία τους προειδοποιούσε ότι αν δεν εξοφλήσουν μέχρι τις 8 Ιουνίου «θα βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να διακόψουμε την ηλεκτροδότησή σας»- ανέγραφε ως συνολικό ποσό πληρωμής τα 948 ευρώ. 

proinoslogos.gr

2 σχόλια

  1. Γιατί δεν τους εκτέλεσε επί τόπου; Άκου θράσος να μην πληρώσουν το ρεύμα. Παιδιά δεν είχαν ή σωστούς γείτονες να σπάσουν στο ξύλο τους υπεύθυνους; Σήμερα αυτά τα γεροντάκια, αύριο εμείς. Αν δεν δημιουργηθούν ομάδες προστασίας σε κάθε γειτονιά οι οποίες θα προστατεύουν τους τίμιους πολίτες από τα κοράκια, τότε ετοιμάστε τους τάφους σας Έλληνες. Άγριο σκατόξυλο στα κοράκια και άστους να πηδάνε να αποδείξουν ποιοί τους κοπάνησαν σαν χταπόδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε κάτι απατεώνες του χρηματιστηρίου σε χώρα που δεν είναι η Ελλάδα, οι οποίοι χρωστάνε εκατομμύρια στην εταιρία ρεύματος, έχουν και αστυνομία να τους φυλάει αντί να τους κόβουν το ρεύμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.