Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΤΕΝΤΕΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΘΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ...

Με επιστολή του προς τον υπουργό Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη ο εισαγγελέας του Άρειου Πάγου Ιωάννης Τέντες καταγράφει ένα χρόνιο αίτημ...


Με επιστολή του προς τον υπουργό Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη ο εισαγγελέας του Άρειου Πάγου Ιωάννης Τέντες καταγράφει ένα χρόνιο αίτημα του.

Αυτό δεν είναι άλλο από τη διαμόρφωση μίας τουλάχιστον ακόμη αίθουσας συνεδριάσεων στον χώρο των φυλακών Κορυδαλλού προκειμένου να εκδικάζονται σοβαρές υποθέσεις τρομοκρατίας, έτσι ώστε να μην αποφυλακίζονται υπόδικοι λόγω συμπλήρωσης 18μήνου.

Υπενθυμίζεται ότι τον Ιανουάριο του 2011 ο Τέντες είχε ζητήσει από τον τότε υπουργό Δικαιοσύνης «να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για τη διαμόρφωση μιας τουλάχιστον ακόμα αίθουσας συνεδριάσεων στον χώρο των φυλακών Κορυδαλλού, πράγμα που θα συνέβαλε στην ταχύτερη εκδίκαση των σοβαρών υποθέσεων».


Στην επιστολή ο κ. Τέντες υπογραμμίζει ότι «οι λόγοι που καθιστούσαν απολύτως αναγκαία την ύπαρξη μιας δεύτερης (τουλάχιστον) αίθουσας στον εν λόγω χώρο εξακολουθούν να ισχύουν και σήμερα».


Πηγή: ΑΜΠΕ

1 σχόλιο

  1. Έλεος...ένα γραφείο ζητάει ο άνθρωπος στην ουσία...όχι καινούρια πτέρυγα... Αλλά αν ζήταγε κανένα Περσικό χαλί για το γραφείο του να δεις πως θα τρέχανε ..μπας και 'κονομαγανε κι εκείνοι κανένα μαζί με τον Τεντε!

    Κάποια στιγμή τελειώνουν τα λόγια...και αρχίζει το ξύλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.