Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΛΑΙΜΕ ΑΠΟ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ... ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΦΕΤΟΣ ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ...!!!

(ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΠΛΕΡΕΖΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΚΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ...!!!) Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά φέτος η εκδήλωση «για την επέτειο της ...

(ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΠΛΕΡΕΖΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΚΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ...!!!)


Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά φέτος η εκδήλωση «για την επέτειο της αποκατάστασης της δημοκρατίας» (όπου «δημοκρατία» εννοούν το σάπιο μεταπολιτευτικό καθεστώς που επανήλθε πατώντας πάνω στα ερείπια που άφησε ο Αττίλας στην Κύπρο, εξαθλίωσε τους Έλληνες και έδεσε χεροπόδαρα την Ελλάδα στο άρμα των διεθνών τοκογλύφων). Με μια σύντομη, λοιπόν, ανακοίνωση, η προεδρία της δημοκρατίας αναφέρει τα κάτωθι: «Η εκδήλωση για την Επέτειο Αποκατάστασης της Δημοκρατίας δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος. Το επιβάλλει η δοκιμασία που περνά ο Ελληνικός Λαός. Η τιμή που ανήκει στους αντιδικτατορικούς αγωνιστές θα περιβληθεί με περισυλλογή, που μπορεί να φέρει και την αναζήτηση μιας άλλης νοηματοδότησης για τον εορτασμό της Επετείου».

 Αφελής ερώτηση (ρητορική, μιας και σίγουρα θα μείνει αναπάντητη…): Τώρα το θυμήθηκαν ότι υπάρχει κρίση; Τα προηγούμενα χρόνια που γινόταν κανονικά αυτό το κακόγουστο πανηγυράκι, υπήρχε… άνθηση; Όταν θα ’ρθει το πλήρωμα του χρόνου και η Ελλάς θα έχει εθνικό καθεστώς, η 24η Ιουλίου θα ανακηρυχθεί σε «ημέρα εθνικής ντροπής»!  xryshaygh.com

3 σχόλια

  1. Χεστήκαμε και η βάρκα γιέρνει πρασινοκοκκινομπλε και ροζουλί ρεζίληδες!!!!! Και που "γιορτάζατε" τόσα χρόνια τι καταφέρατε ρε άχρηστοι;;;;;; Τις μάσες και τις ρεμούλες σας "πανηγυρίζατε" κηφήνες του κερατά και κοροϊδεύατε το ειρωνικά αποκαλούμενο και......"κυρίαρχος" Λαό. Αλλά δεν φταίτε εσείς. Τα δίποδα ζώα που σας "ψήφιζαν" νομιμοποιώντας τις ρεμούλες σας φταίνε!!!! Ας πρόσεχαν!!!! Άστους τώρα να κοπανάνε τα κεφάλια τους στις γωνίες για να πληρώσουν άνεργοι όντες τις κλεψιές τις δικές σας!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΕΥ !!

    Ψυχικο ρακος ο Μιχαλολιακος.
    Ο μαιανδρος στα γραφεια της ΧΑ κυμματιζει μεσιστιος.
    Ο κασιδιαρης αυτοχαστουκιζεται και αυτομπουγελωνεται...
    Οχι ,αντεχουμε μνημονιο ,εξαθλιωση ,τζεφρυ, πεινα , ληστειες ΑΛΛΑ ΕΛΕΟΣ !!

    Αυτο δεν θα το αντεξουμε !!!

    Ενα Ηχηρο χαστουκι της (ψευτο)δημοκρατιας στους φασιστες με την καταργηση των γεννεθλιων της.

    ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ συντομα ενα ΗΧΗΡΟΤΕΡΟ με την καταργηση της ΙΔΙΑΣ ...

    μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΄Αντε παπούλια , το πήρες πονηρά και γλύτωσες το λιντσάρισμα ! ΄Ακου εκεί γιορτή για την "δημοκρατία" ! Για ποιά δημοκρατία μιλάτε ρε χαραμοφάηδες ; Αυτήν που καταλύσατε πριν 38 χρόνια ; Κάνατε επί 38 χρόνια πάρτυ με δανεικά και κλεμμένα , για να γιορτάσετε το κατόρθωμά σας που ανεβήκατε στην εξουσία εξαπατώντας τον λαό , ΑΛΗΤΕΣ ; Γι΄ αυτό η Δαμανάκη , ο Λαλιώτης και τόσοι άλλοι αιώνιοι φοιτητές έστησαν την παραμύθα του Πολυτεχνείου ; Για να καθίσουν σε υπουργικές καρέκλες , να φάνε με χρυσά κουτάλια και να εξαθλιώσουν τον λαό ; ΠΡΟΔΟΤΕΣ , ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΣΑΣ ! ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΩΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ! Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΓΕΙ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΗΣΜΟΝΕΙ , ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΥΓΧΩΡΕΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.