Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ Η ΓΚΡΙΖΑ ΚΟΤΑ Ο ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ ΠΗΓΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ...

ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΔΙΚΩΣ ΑΦΟΥ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΓΚΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ... ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ. ΠΡΟΣΟΧ...

ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΔΙΚΩΣ ΑΦΟΥ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΓΚΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ... ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ. ΠΡΟΣΟΧΗ, ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΛΕΞΕΙΣ, ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΧΘΡΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ.

Στη Βουλγαρία μετέβη ο Πρόεδρος του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης (MHP), Devlet Bahçeli συνοδευόμενος από μια αποστολή.

Ο Bahçeli, συναντήθηκε στη Σόφια με τον Αρχιμουφτή των μουσουλμάνων της Βουλγαρίας, Mustafa Aliş Haci.

Στη συνάντηση με τον αρχιμουφτή, ο αρχηγός του MHP δήλωσε ότι κατά την περιοδεία που πραγματοποιεί στα Βαλκάνια με αφορμή την 100η επέτειο των Βαλκανικών Πολέμων, είχε ευκαιρία να επισκεφτεί τις περιοχές όπου βιώθηκαν πόλεμοι.

Ο Devlet Bahçeli, ενημερώθηκε για την καθημερινότητα των μουσουλμάνων στην Βουλγαρία και για τη θρησκευτική τους εκπαίδευση.

Ο αρχιμουφτής αφού ανέφερε πως υπήρχαν συνολικά 82 τεμένη στην βουλγαρική πρωτεύουσα στα τέλη της οθωμανικής περιόδου, δήλωσε τα παρακάτω:

«Δυστυχώς όπως βλέπετε και εσείς μόνο ένα τέμενος είναι ανοιχτό σήμερα στην Σόφια. Εκτός από το ιστορικό Τέμενος Banyabaşı, υπάρχει και ένα άλλο τέμενος που έμεινε από την οθωμανική περίοδο και που χρησιμοποιείται ως Εθνογραφικό Μουσείο. Αλλά αυτό δεν είναι ανοιχτό».

Αργότερα ο Devlet Bahçeli πέρασε στην πόλη Kırcaali όπου πυκνοκατοικούνται οι Τούρκοι. Αναμένεται να επιστρέψει ο Bahçeli, το βράδυ στην Τουρκία.

2 σχόλια

  1. Υπάρχουν και χειρότερα παο την Ελλάδα .Η Βουλγαρία με ένα εκτομμύριο τούρκους -πραγματικούς , όχι απλά τουρκόφωνους-έχει καταργήσει τις ένοπλες δυνάμεις της .Μόνο 2 ταξιαρχίες στρατού ξηράς διατηρήθηκαν , δηλαδή με το ζόρι 6000 άντρες. Την ίδια στιγμή οι τούρκοι , που όλοι κατοικούν στην επαρχία Κερτζαλι στο αντιπρανές της Ελληνικής πλευράς της Ροδοπης, εκβιάζουν κατά καιρούς την Βουλγαρική κυβέρνηση με διαρροές στον τύπο ότι εξτρεμιστικά μουσουλμανικά στοιχεία είναι έτοιμα να προβούνε σε σαμποτάζ στις υποδομές και δημιουργία ανωμαλίας με την κατάληψη της εθνικής οδού που συνδέει τα συνορα στο τριεθνές Ελλάδας -τουρκίας -Βουλγαρίας με το Χάσκοβο και την Φιλλιπούπολη. Αποτέλεσμα αυτών είναι το Βουλγαρικό κράτος να έτοιμο να υποκύψει σε όλες τις μυστικές απαιτήσεις του Τουρκικού κράτους . Μία απο αυτές είναι η άδεια να περάσει ο τουρκικός στρατός-συρφετός απο το Βουλγαρικό έδαφος σε περίπτωση πολέμου για να παρακάμψει την τάφρο που κατασκεύασε ο στρατηγός Φράγκος στον Έβρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. OLOI OTTOMANOI YPIKOOI SYN KAI OI RAGIADES TOY ELADISTAN ISLAMOCEMAXIRIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.