Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ! ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ...!!!

yened.wordpress.com._ Καθόλου “αθώα” και “τυχαία” δεν ήταν όπως όλα δείχνουν η έκρηξη έξω απο το στρατόπεδο της Ελληνικής δύναμης στο Αφ...


yened.wordpress.com._ Καθόλου “αθώα” και “τυχαία” δεν ήταν όπως όλα δείχνουν η έκρηξη έξω απο το στρατόπεδο της Ελληνικής δύναμης στο Αφγανιστάν.

Παρά την προσπάθεια της ελληνικής πλευράς να παρουσιάσει τα γεγονότα ώς αλυσίδα ατυχών συμπτώσεων τα στοιχεία που έδωσε το ΝΑΤΟ αποκαλύπτουν και στον πλέον καλόπιστο οτι σε έξελιξη ήταν μια καλά σχεδιασμένη και στοχευμένη δολοφονική επίθεση κατά της Ελληνικής δύναμης που θα μπορούσε να θρηνεί θύματα αν για κλάσματα του δευτερολέπτου οι Έλληνες στρατιωτικοί είχαν βγεί έστω και λίγο εκτός της περίφραξης του στρατοπέδου, αν είχαν βρεθεί στην πορεία του ωστικού κύμματος, αν κάποιο όχημα έμπαινε ή εβγαινε απο το στρατόπεδο. Ευτυχώς ήταν τυχεροί. Άλλοι όμως ήταν λιγότεροι τυχεροί, δυστυχώς, με αποτέλεσμα όπως ανακοίνωσε το ΝΑΤΟ ο συνολικός αριθμός των νεκρών απο την συγκεκριμένη έκρηξη να φτάσει τους 17 !!! και των τραυματιών τους 155!!! Γεγονός που μάλλον δεν συνάδει με ατύχημα με γκαζάκια αλλά μάλλον με τρομοκρατικό χτύπημα. Παρότι ο υπουργός εσωτερικών (…) του Αφγανιστάν λέει πως δεν ήταν στρατιωτική ενέργεια τα τοπικά μέσα σημειώνουν άλλο ενα πανομοιότυπο γεγονός πριν απο μόλις δυο ημέρες (!!!) σε σούπερ μάρκετ όπου σκοτώθηκαν 3 άνθρωποι και τραυματίστηκαν 28!

Τυχαίο;


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΛΕΝΕ...

-----------------------------


1 σχόλιο

  1. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΣΤΡΑΤΩΝΙΖΕΤΑΙ Η ΤΕΣΑΦ.

    Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΥΡΩΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.

    Η ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΞΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ . ΑΠΟ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΑΣΧΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΕΙ ΣΩΣΤΑ ΟΛΟΣ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΗ ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΜΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΩΝ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΥΠΟΠΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΦΕΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΝΑΞΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ISAF.

    ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ κ. ΧΑΤΖΗΠΑΡΑΣΚΕΥΑ , ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΕΚΕΙ , ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ , ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΝΑΤΟ - ΗΠΑ - ΤΟΥΡΚΙΑΣ - ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ - Κ.ΑΣΙΑΣ - Μ.ΑΝΤΑΟΛΗΣ ΙΡΑΝ κλπ


    ΑΥΤΟΕΞΟΡΙΣΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.