Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΟΙΞΕ ΒΕΝΤΕΤΑ ΣΤΟ ΤΥΜΠΑΚΙ... ΤΡΕΙΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ...!

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στην κεντρική πλατεία του Τυμπακίου όπου ένας άνδρας σκόρπισε τον τρόμο! Οι πρώτες πληροφορίες έκαν...


Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στην κεντρική πλατεία του Τυμπακίου όπου ένας άνδρας σκόρπισε τον τρόμο!

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για τρία άτομα που τραυματίστηκαν στα πόδια, ενώ ο ένας είναι σε σοβαρότερη κατάσταση καθώς το τραύμα είναι ψηλά στο μηρό. Tο επεισόδιο έχει σχέση με την κόντρα δύο οικογενειών της περιοχής.

Συγκεκριμένα, ο δράστης είναι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, συγγενής της 14χρονης κοπέλας που έχει καταγγείλει στο παρελθόν ότι έπεσε θύμα βιασμού από έναν 17χρονο, με τον οποίο διατηρούσε σχέσεις. Οι τραυματίες που είναι συγγενείς του νεαρού, βρίσκονταν στο κέντρο του Τυμπακίου όταν γαζώθηκαν από τις σφαίρες του δράστη.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, στο Κέντρο Υγείας όπου μεταφέρθηκαν αρχικά οι τραυματίες επικράτησαν σκηνές αλλοφροσύνης. Οι γιατροί του Κέντρου Υγείας έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες και κυρίως στο άτομο που φέρει τα σοβαρότερα τραύματα, ώστε να καταστεί δυνατή η μεταφορά τους στο Ηράκλειο και στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Στην περιοχή επικρατoούσε πανικός ενώ από την πρώτη στιγμή κινητοποιήθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που κατευθύνθηκαν στον τόπο του αιματηρού επεισοδίου, καθώς εκφράζονταν φόβοι για κινήσεις αντεκδίκησης. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι από την στιγμή που έγινε γνωστό το μακελειό, ολόκληρη η αστυνομική δύναμη της Μεσαράς, περίπου 100 αστυνομικοί έχουν τεθεί σε συναγερμό ενώ στην περιοχή έσπευσαν και αστυνομικές δυνάμεις από τον υπόλοιπο νομό. prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.