Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ Ο ΠΕΡΟΥΚΑΚΙΑΣ ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ: ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Με κλείσιμο των βρετανικών συνόρων στους Έλληνες μετανάστες σε περίπτωση που η Ελλαδα εγκαταλείψει την ευρωζώνη προειδοποίησε ο ...

Με κλείσιμο των βρετανικών συνόρων στους Έλληνες μετανάστες σε περίπτωση που η Ελλαδα εγκαταλείψει την ευρωζώνη προειδοποίησε ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Ντέιβιντ Κάμερον.
Μιλώντας στο κοινοβούλιο, ο Κάμερον ανέφερε ότι οι υπουργοί έχουν εξετάσει ένα σχέδιο που θα επιτρέπει στην Βρετανία να στερεί από τους Έλληνες πολίτες το δικαίωμα ελεύθερης μετακίνησης στην Ε.Ε., εάν η κρίση στην ευρωζώνη οδηγήσει σε πιέσεις και εντάσεις.
Σε εμφάνισή του πριν το υπουργικό συμβούλιο, ο βρετανός πρωθυπουργός επιβεβαίωσε τα έκτακτα σχεδια για "οποιοδήποτε ενδεχόμενο".
Το χειρότερο σενάριο είναι το πώς θα καλυφθεί μία έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ, το οποίο θα πυροδοτήσει μία κατάρρευση της ελληνικής οικονομίας και την έξοδο χιλιάδων πολιτών της, που πιθανότατα θα αναζητήσουν καταφύγιο σε κάποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα.
Ο Κάμερον δήλωσε ότι η Βρετανία ετοιμάζεται να πάρει μέτρα για να αποτρέψει μία εισροή Ελλήνων στην χώρα. «Θα είμαι έτοιμος να κάνω οτιδήποτε χρειάζεται για να είναι η χώρα ασφαλής, για να διατηρήσουμε ισχυρό το τραπεζκό μας σύστημα και την οικονομία μας εύρωστη. Ως πρωθυπουργός, σας λέω ότι αυτό είναι το πρωταρχικό σας καθήκον», τόνισε ο Κάμερον.
Σε ερώτηση της μικτής κοινοβουλευτικής επιτροπής, για το αν θα περιορίσει τα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών να ταξιδέψουν στην Βρετανία, ο Κάμερον απάντησε ότι θα είναι έτοιμος να εφαρμόσει ένα τέτοιο μέτρο.
"Ελπίζω ότι δεν θα φτάσουμε σε αυτό το σημείο", δήλωσε. "Αλλά, όπως αντιλαμβάνομαι, είναι δυνατόν να ληφθούν τέτοια μέτρα, εάν υπάρξουν τετοιες πιέσεις. Πρέπει να υπάρχει σχέδιο, να λαμβάνονται υπόψη τα ενδεχόμενα, να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα - υπάρχει τόσο μεγάλη αβεβαιότητα στον κόσμο μας. Αλλά ελπίζω όλα αυτά να μην χρειαστούν", κατέληξε ο Κάμερον.
Η υπουργός Εσωτερικών της Βρετανίας Τερέζα Μέι τόνισε ότι η βρετανική κυβέρνηση "εργάζεται σκληρά" για να διαχειριστεί μια πιθανή μετακίνηση Ελλήνων στην περίπτωση εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ και επιστροφής της στο εθνικό της νόμισμα.

7 σχόλια

  1. ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΥΣΜΟΙΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ;ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΜΕΣΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΔΟΥΒΛΙΝΟ2,ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΣΗΜΙΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΜΑΣ,ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΚΟΥΝΟΥΝ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ,ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΜΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ,ΜΕΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΤΗΝΟΥΝ.Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν και οι ΄Ελληνες δε φεύγουν "ξέμπαρκοι", πάντα ξέρουν που θα εργαστούν και που θα μείνουν άρα ο κος Κάμερον δε θα΄πρεπε να τα πει αυτά, παρόλα αυτά θα ήθελα να ακούσω κάποιον ΄Ελληνα πρωθυπουργό να πει τα ίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα μας κάνεις τα τρία δύο μωρή λουλού!!!!!!! Αφού εσύ και η κοκκινοκώλα χώρα σου δεν είσαστε το ευρώ γιατί "ανησυχείς" μωρή λούγκρα;;;; Βολέψου με τα πακιστάνια και τους ουγκαντεζους και παράτα μας ήσυχους!!!!!! Και να σου πω και ένα μυστικό;;;; Ούτε και μεις γουστάρουμε τις σκατόφατσές σας στην χώρα μας αλλά ας όψονται οι προσκυνημένοι ραγιάδες που το "παίζουν" (εκτός από το πουλάκι τους) .....πολιτικοί!!!!!! Εμείς την Ελλάδα θέλωμεν και ας τρώγουμε και πέτρες. Σιγά μην αναζητήσουμε την τύχη μας στο "πουστονήσι"!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ANTE MORH PALIADERFARA KAI SY KAI TO PSORALEIKO NISHSOY PERASANE TA MEGALEIASAS PIA O ILIOSAS EDYSE KAI DEN EINAI NA ANADITXH PIA PSOFIES LOYNGRES....SAN TOYS ELLHNES ASTROPELEKIA NA PESOYN STO KEFALHSOY.FONIADES TOY KERATA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε απειλήστε των κι εσεις. Θα σταματήσουμε να σας πηδάμε τις γυναίκες. Θα γίνει επανάσταση στο gaystan που λέγεται αγγλία λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. να πανε να γαμηθούν οι παλιαδερφάρες και οι κοκότες τους, τους έχω γνωρίσει πρώτο χέρι. Αυτοί που τρώγαν τους συγγενείς τους όταν πέθαιναν. Α να χαίρονται και την βασίλισσα τους την κωλόγρια, ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΧΑΡΗ η σκρόφα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να το κάνει για να μειωθούν τα κρούσματα έητζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.