Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ... ΕΘΙΧΘΗ Ο ΠΟΥΡΝΑΡΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΗΣ

Αγωγή εναντίον του εν αργία περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας, Παναγιώτη Ψωμιάδη, κατέθεσε στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, ο περιφερειακ...

Αγωγή εναντίον του εν αργία περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας, Παναγιώτη Ψωμιάδη, κατέθεσε στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, ο περιφερειακός σύμβουλος και πρώην ευρωβουλευτής, Μιχάλης Τρεμόπουλος.
Υποστηρίζει ότι ο κ. Ψωμιάδης σε εκπομπές των τηλεοπτικών σταθμών ALTER και ANT1 διαστρέβλωσε δηλώσεις του Μ. Τρεμόπουλου σε τηλεοπτικούς σταθμούς στα Σκόπια, με αφορμή συνέντευξη Τύπου που έδωσε εκεί ενάντια στη δημιουργία πυρηνικών σταθμών στη γείτονα χώρα.
Ο περιφερειακός σύμβουλος της αυτοδιοικητικής κίνησης «Οικολογία -Αλληλεγγύη» ζητά χρηματική ικανοποίηση 300.000 ευρώ και αποκατάσταση του ονόματός του, καταγγέλλοντας τον κ. Ψωμιάδη για προσβολή της προσωπικότητάς του και συκοφαντική δυσφήμιση. Η αγωγή θα εκδικαστεί στις 24.10.2012 και ένα μήνα πριν, στις 21 Σεπτεμβρίου, θα εκδικαστεί η σχετική μήνυση, που κατέθεσε ο πρώην ευρωβουλευτής.
Συγκεκριμένα, ο Π. Ψωμιάδης είχε δηλώσει ότι ο Μ. Τρεμόπουλος είναι «ο μοναδικός Έλληνας ευρωβουλευτής που ζήτησε τα Σκόπια να ονομαστούν Μακεδονία».
 Ο κ.Τρεμόπουλος από  την πλευρά  του  δηλώνει ότι  έχει δώσει μάχη στο ευρωκοινοβούλιο κατά του εθνικισμού, εμμένοντας σταθερά στην πρόταση περί εξεύρεσης κοινά αποδεκτής λύσης στο ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ. Είχε, ίοπςω  λέει υπερψηφίσει μάλιστα την Έκθεση Προόδου του 2011 για την ευρωπαϊκή προοπτική της ΠΓΔΜ, όπου το ευρωκοινοβούλιο εκφράζει την ανησυχία του «για τη χρησιμοποίηση ιστορικών επιχειρημάτων στην τρέχουσα συζήτηση, συμπεριλαμβανομένου του φαινομένου της λεγόμενης «αρχαιοποίησης» (antiquisation)", που απειλεί να αυξήσει την ένταση με τις γειτονικές χώρες και να δημιουργήσει νέες εσωτερικές διαιρέσεις».

thessalonikipost.gr

1 σχόλιο

  1. Πλάκα πλάκα είναι ο μόνος που τολμησε να τα βαλει με αυτο το γελοιο ανθρωπακι που υποτιθεται οτι ειναι περιφερειαρχης Κ.Μακεδονίας και "απογονος του Μ. Αλεξανδρου". Έχει δει τη φάτσα του στον καθρέφτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.