Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ! ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΡΩΣΙΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ!

Όπως αναφέρει το defencenet.gr...   Δεύτερος ρωσικός στόλος κατευθύνεται από την βόρειο Ρωσία στην Συρία και πιο συγκεκριμένα στο λιμάνι ...



Όπως αναφέρει το defencenet.gr...  Δεύτερος ρωσικός στόλος κατευθύνεται από την βόρειο Ρωσία στην Συρία και πιο συγκεκριμένα στο λιμάνι της Tartous. Πρόκειται για το αντιτορπιλικό Admiral Chabanenko κλάσης Udaloy ΙΙ και τρία αποβατικά πλοία κλάσης Ropucha του Βόρειου Στόλου τα οποία ξεκίνησαν το ταξίδι τους για την Μεσόγειο από το λιμάνι του Severomorsk σήμερα το πρωί.

Ο ρωσικός στολίσκος θα συναντηθεί με την φρεγάτα Yaroslav Mudry κλάσης Neustrashimy του Στόλου της Βαλτικής μαζί με άλλα βοηθητικά πλοία χωρίς αναφέρεται ο τύπους και ο αριθμός αυτών.

Τα πέντε ρωσικά πλοία και τα βοηθητικά που τα συνοδεύουν θα πλεύσουν προς τα νότια και θα εισέρθουν στην Μεσόγειο μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες αλλάζοντας άρδην την κατάσταση στην περιοχή μας.

Δεδομένης της καθόδου του στολίσκου των αποβατικών από την Μαύρη θάλασσα η αποστολή των πλοίων αυτών αποτελεί κλιμάκωση της ρωσικής εμπλοκής στην συριακή κρίση αφού με την άφιξη του δεύτερου ρωσικού στολίσκου στην Συρία στην Μεσόγειο θα υπάρχουν πέντε αποβατικά πλοία δύο πολεμικά και αριθμό βοηθητικών.

Περισσότερα σε λίγο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΞΑΝΑ Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ... ΠΑΕΙ ΠΡΟΣ ΣΥΡΙΑ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΟΥΡΗΘΕΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.