Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ... ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΗΚΩΝΑΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ!

Τον αρχηγό της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου Γιώργο Καραγκούνη τίμησε σήμερα το πρωί σε εκδήλωση στο Δημαρχείο ο δήμος Χανίων. Κατά ...

Τον αρχηγό της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου Γιώργο Καραγκούνη τίμησε σήμερα το πρωί σε εκδήλωση στο Δημαρχείο ο δήμος Χανίων.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο δήμαρχος Χανίων Μανώλης Σκουλάκης τόνισε πως είναι ιδιαίτερη χαρά για τη δημοτική αρχή  η παρουσία του αρχηγού της Εθνικής Ομάδας στα Χανιά ειδικά σήμερα καθώς στις 4 Ιουνίου πριν από 8 χρόνια η Ελληνική ομάδα σήκωνε το κύπελλο στο EURO του 2004 στα γήπεδα της Πορτογαλίας.

Ο δήμαρχος Χανίων αναφέρθηκε στην προσφορά του Γιώργου Καραγκούνη στην εθνική ομάδα αλλά και γενικότερα στο εθνικό ποδόσφαιρο, ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία του διεθνή ποδοσφαιριστή στο EURO που τελείωσε πριν από λίγες ημέρες και στο γκολ του Καραγκούνη με την Ρωσία που μας έστειλε στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Επίσης ο κ. Σκουλάκης αναφέρθηκε στη συνεισφορά του δήμου Χανίων στη στέγαση και τη λειτουργία του μουσείου του Γαλανόλευκου Φάρου.
Από την πλευρά του ο αρχηγός της Εθνικής ευχαρίστησε τη δημοτική αρχή για την τιμή που του έκανε αλλά και τους Χανιώτες που πάντοτε όπως είπε αγκαλιάζουν την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου και βρίσκονται συνεχώς δίπλα της.



Να σημειώσουμε πως το διεθνή ποδοσφαιριστή βράβευσε για την προσφορά του στην εθνική ομάδα και ο προεδρος του Γαλανόλευκου Φάρου Νίκος Φλέκκας.

flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.