Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΚΟΤΕΣ... Ο ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΞΑΝΑ ΜΕ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛ ΚΑΊΝΤΑ...

Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου δήλωσε σήμερα ότι η τουρκική πλευρά δεν θα επιτρέψει σε οργανώσεις τις οποίες χαρα...


Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου δήλωσε σήμερα ότι η τουρκική πλευρά δεν θα επιτρέψει σε οργανώσεις τις οποίες χαρακτήρισε«τρομοκρατικές», όπως το Εργατικό Κόμμα Κουρδιστάν (PKK) ή η αλ Κάιντα, να αποκτήσουν παρουσία στη Συρία, κοντά στα σύνορα των δύο κρατών.

Σε συνέντευξή του, ο Νταβούτογλου δεν διευκρίνισε τι είδους βήματα προτίθεται να κάνει η Άγκυρα για να εμποδίσει την δράση τέτοιων οργανώσεων κατά μήκος των νοτιοανατολικών τουρκικών συνόρων.

Χθες, ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι η χώρα του θα αναλάβει δράση εναντίον οποιασδήποτε «τρομοκρατικής» οργάνωσης στο βόρειο τμήμα της Συρίας εάν την θεωρήσει απειλή-απευθύνοντας σκληρή προειδοποίηση προς Κούρδους ακτιβιστές οι οποίοι δρουν εκεί. defence-point.gr
-----------------------------

1 σχόλιο

  1. Τολμήστε ρε μογγολάκια της πορδής , εάν έχετε ... κότσια ! Τολμήστε να "αναλάβετε δράση" και θα δείτε πόσα απίδια παίρνει ο σάκκος !!! Οι Σύριοι δεν είναι ΄Ελληνες που οι προδότες πολιτικάντηδές τους σας καλόμαθαν μέχρι σήμερα στις υποχωρήσεις και στους τεμενάδες !!! Υπάρχει και μια "αρκούδα" κατά βόρεια μεριά που καιροφυλακτεί !!! Ε ρε γλέντια που έχουν να γίνουν , θα χάνει η μάννα το παιδί και το παιδί την μάννα , τουρκόσποροι ! Εμπρός , τί μένετε στα λόγια , κουνηθείτε , δράστε !!! Η ΄Αγκυρα ξέρετε κατά πού πέφτει ; ΄Αλλα τόσα χιλιόμετρα μέσα θα πάτε , στα έγκατα της στέππας , απ΄ όπου ήρθατε , θα λουφάξετε άπαξ δια παντός !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.