Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑΣ

Το ανθελληνικό κράτος που επικαλείται με θράσος και σε απόλυτη αναντιστοιχία με την αποστολή του τον χαρακτηρισμό «ελληνικό», έχει κατρακ...

Το ανθελληνικό κράτος που επικαλείται με θράσος και σε απόλυτη αναντιστοιχία με την αποστολή του τον χαρακτηρισμό «ελληνικό», έχει κατρακυλήσει στο τελευταίο σκαλί δοσιλογισμού και επικινδυνότητας. Η συμπόρευση των καθεστωτικών κομμάτων με τα διεθνή αφεντικά τους είναι η μόνη συνειδητή τους ενέργεια. Κοινή γραμμή γραικύλων πολιτικάντηδων και εμπόρων των εθνών είναι η εξαθλίωση των Ελλήνων και η αλλοίωση της εθνικής μας φυσιογνωμίας.

Οι θρασείς δεν το κρύβουν πια. Το λένε άλλωστε και οι σύμμαχοί τους στις Βρυξέλλες. Το κράτος που θέλουν δεν είναι εθνικό και δεν θα είναι διόλου κράτος. Θα είναι μια φτηνή πολιτεία μέσα στο μεγάλο οικοδόμημα του γίγαντα με τα πήλινα πόδια που θα αποκληθεί Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης. Το προτελευταίο βήμα πριν την παγκόσμια σιωνιστική διακυβέρνηση.

Η αντιπρόεδρος της Κομισιόν Ρέντινγκ είπε ξεκάθαρα στη Ντόϊτσε Βέλλε ότι η Ευρώπη του αύριο θα πρέπει να μοιάζει με τη Γερμανία του σήμερα. Μια ομοσπονδία δηλαδή με τα κράτη να μετατρέπονται σε ομόσπονδα κρατίδια του «ευρωπαϊκού» υπερκράτους. Μας ανέφερε σαν παράδειγμα μάλιστα τις ΗΠΑ που αν και χρωστάνε περισσότερα από τους Ευρωπαίους, το δολάριο δεν κινδυνεύει γιατί το προστατεύει τάχα η οικονομική και η πολιτική ένωση!

Βέβαια αυτή η αλλοίωση περνάει μέσα από τις στρατιές των ανέργων, την απώλεια του εθνικού δικαιώματος στην αγορά εργασίας, τον πολυφυλετισμό, την υποταγή της παιδείας και της θρησκείας στα νέα δεδομένα, την τρομοκράτηση της κοινωνίας κι όλα όσα ήδη σε μεγάλο βαθμό ζούμε.

Μια εκλεπτυσμένη τάχα μορφή τρομοκράτησης είναι η φορολογική πολιτική του προτεκτοράτου. Μετά την κονιορτοποίηση της επαναδιαπραγμάτευσης στο χρόνο της δημοσιονομικής «προσαρμογής» ακολουθεί η ίδια πορεία στις υποτιθέμενες διευκολύνσεις αποπληρωμής των φόρων επί των ανύπαρκτων πλέον λαϊκών εισοδημάτων. Η κατάργηση των φοροαπαλλαγών για ανάπηρους, όσους έχουν ένα ή δύο προστατευόμενα παιδιά, τρίτεκνους  και πολύτεκνους αποτελεί μια πρώτη γεύση ενισχυμένης αναλγησίας.

Η δε αύξηση του αφορολόγητου από τα 5000 στα 8000 ευρώ θα γίνει λέει σταδιακά έως το 2015 μην τυχόν μας μαλώσει η τρόικα. Η ενοποίηση των χαρατσιών σε ένα, το ηλεκτρονικό πόθεν έσχες και περιουσιολόγιο και άλλα τινά είναι στη διάθεση της αληθινής τοκογλυφικής κυβέρνησης για την μονιμοποίηση της λαϊκής υποταγής και την επιβολή του ηλεκτρονικού ματιού στις ζωές μας. Το δε χαράτσι των ακινήτων θα παραμείνει παρανόμως στους λογαριασμούς της ΔΕΗ και δεν θα έρχεται χωριστά γιατί η ξενοκρατία θέλει εξασφάλιση του αιμάτινου ελληνικού φόρου στα χέρια του νεοταξικού μινώταυρου. 

Στο μεταξύ η πρόσφατη Έρευνα Εργατικού Δυναμικού της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής καταδεικνύει την δραματική μείωση των εργαζομένων Ελλήνων που συμπεριλαμβάνονται στον πληθυσμό εργάσιμης ηλικίας. Το 2011 οι Έλληνες εργαζόμενοι ήταν 300000 λιγότεροι σε σχέση με το 2010. Η μείωση αυτή συνεχίζεται μέσα στο 2012 με τους απασχολούμενους συμπολίτες μας να αριθμούν τα 3837900 άτομα σε ποσοστό 41% του πληθυσμού της εργάσιμης ηλικίας. Τα δε ποσοστά ανεργίας στις ηλικίες 15 – 19 ετών είναι στο 63,6% και στις ηλικίες 20 – 24 είναι στο 51%.

Δεν φτάνει δηλαδή που με το δημογραφικό μαρασμό μας σκοτώνουν μειώνοντας τον γενικό πληθυσμό του λαού μας κατά 1 εκατομμύριο ψυχές σε δέκα χρόνια, αλλά παράλληλα δολοφονούν τα όνειρα των νέων Ελλήνων στην εργασία και τη δημιουργία. Φτάνουν έτσι οι ανθέλληνες εκ του ασφαλούς στη άμβλυνση του σχηματισμού της ελληνικής οικογένειας.

Οι εγχώριοι τραπεζίτες εμμένουν στις «μεταρρυθμίσεις» της συρρίκνωσης θέσεων εργασίας και μισθών και στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας όταν οι εθνικοί πλουτοπαραγωγικοί πόροι θα οδεύσουν αν συνεχιστεί η κατρακύλα στους γνωστούς εμπόρους των εθνών.

Όμως την ίδια στιγμή ένας μεσήλικας Έλληνας σε έναν οικισμό της Ξάνθης και ένας εφοριακός στο Ρέθυμνο αυτοκτονούσανε από απελπισία. Το κακό γιγαντώνεται γυρεύοντας απονομή δικαιοσύνης. Μια 69χρονη Ελληνίδα στη Φιλοθέη ξυλοκοπήθηκε έως θανάτου από κάποιους «κακόμοιρους» και το ίδιο συμβαίνει με τη λαθρομεταναστευτική εγκληματικότητα σε κάθε γωνιά της πατρίδος μας. Κι ένας Αλβανός στα Γιάννενα χρησιμοποιούσε σαν διακινητή ναρκωτικών τον δεκάχρονο γιο του!

Ωστόσο με απόφαση της γενικής γραμματείας πληθυσμού και κοινωνικής συνοχής παρέχεται κονδύλι 174000 ευρώ για τη δημιουργία δικτύου συνεργασίας των λαθρομεταναστευτικών ενώσεων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Κι αν προκύψει καμία ισλαμική «άνοιξη»; Η παγκόσμια διακυβέρνηση πάντως αρέσκεται σε τέτοιες πολυφυλετικές «συνευρέσεις».

Η απάλειψη του ανθελληνικού νόμου για την απόδοση ελληνικής ιθαγένειας σε αλλοδαπούς αποδείχτηκε μεγάλο ψέμα και παραμύθι αφού η μετατροπή των 7 χρόνων διαμονής σε 10 και η είσοδος σε ελληνικό πανεπιστήμιο παγιώνουν την παρουσία των λαθρομεταναστών. Η απάλειψη όμως της Παναγίας μας από τα θρησκευτικά του γυμνασίου και ο βιασμός της ελληνικής γλώσσας είναι γεγονότα.

Οι Έλληνες Εθνικιστές κάνουν τάχα πογκρόμ σε βάρος των αγαπημένων λαθροεισβολέων του συστήματος. Όμως το ΚΚΕ δικαιούται να εξισώνει τον Έλληνα Εργάτη με τον αλλοδαπό λαθροθήρα ζητώντας μάλιστα την επαναστατική διεκδίκηση των «δικαίων» του τελευταίου.

Αυτή η Γη ανήκει μονάχα στον Έλληνα που την ποτίζει με το αίμα και τον ιδρώτα του. Και η δική μας πατρίδα είναι έθνος ισχυρό κι όχι νεοταξικό μόρφωμα. Είναι η Ισχυρή Ελλάδα του Εθνικοκοινωνισμού που έρχεται!

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.