Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΤΥΧΟΣ Ο ΒΛΑΣΗΣ ΜΑΡΑΣ... ΜΕ ΠΤΩΣΗ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΜΑΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ.

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο μονόζυγο επέλεξε ένα πρόγραμμα με υψηλό βαθμό δυσκολίας, όμως η ατυχία του... χτύπησε την πόρτα και τον άφη...


Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο μονόζυγο επέλεξε ένα πρόγραμμα με υψηλό βαθμό δυσκολίας, όμως η ατυχία του... χτύπησε την πόρτα και τον άφησε εκτός τελικού.

Το μετάλλιο που λείπει από την πλούσια συλλογή του Βλάση Μάρα δεν θα μπορέσει να το διεκδικήσει στο Λονδίνο. Ο 29χρονος Παγκόσμιος πρωταθλητής ξεκίνησε εντυπωσιακά το δύσκολο πρόγραμμα του αλλά μία πτώση του στέρησε τη δυνατότητα να διεκδικήσει την πρόκριση. Συγκέντρωσε 14.300 βαθμούς και έμεινε εκτός.

Αντίθετα ο Βασίλης Τσολακίδης στο δίζυγο τα πήγε εξαιρετικά μάζεψε 15.466 βαθμούς και βρίσκεται στη δεύτερη θέση. Πρέπει να περιμένει και το τρίτο προκριματικό για να μάθει αν θα προκριθεί στον τελικό κάτι που είναι πολύ πιθανό.


-----------------------------

2 σχόλια

  1. Δεν ξέρω αν το προσέξατε,αλλα μου φάνηκε ότι η εκφωνήτρια της ετ1 δεν στεναχωρήθηκε και τόσο με την πτώση του αθλητή μας...υπερβολικός...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπραβο σε ολουσ τους ελληνες που αγωνιζονται στο λονδινο.... ειμαστε περηφανοι!!!!!! ο Μαρας ειναι καταπληκτικοσ αθλητης κ θα του ξαναδοθει η ευκαιρια κ για τουσ επομενουσ ολυμπιακουσ αγωνες!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.