Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΗΝ ΤΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ... ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ....!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΣΑΛΠΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ...

ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΚΙ ΕΣΥ ΤΕΜΕΤΕΡΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΣΦΑΓΕ ΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΚΕΚΑΣ... ΜΕ ΠΟΣΑ ΠΑΣ; ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Τ...



ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΚΙ ΕΣΥ ΤΕΜΕΤΕΡΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΣΦΑΓΕ ΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΚΕΚΑΣ... ΜΕ ΠΟΣΑ ΠΑΣ; ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ΤΗΣ ΥΠΟΛΕΙΨΗΣ ΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ...;;;


Η Γκαζιάντεπσπορ μετέφερε το ενδιαφέρον της για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη στον μάνατζέρ του, Βαγγέλη Αγγελή, αλλά πολύ δύσκολα ο διεθνής επιθετικός θα καταλήξει στην Τουρκία, Διατεθειμένος για συμβιβασμό ο Τσιρίλο, oυσιαστικά παρελθόν ο Τσουκαλάς.
Η πρόταση της τουρκικής ομάδας είναι και η πρώτη χειροπιαστή προσφορά για τον Σαλπιγγίδη. Δεν είναι, όμως, ένας ελκυστικός προορισμός για την συνέχιση της καριέρας του η γειτονική χώρα. Μόνο εάν του προσφέρουν μεγάλες απολαβές οι Τούρκοι, ίσως το σκεφτεί. Σε διαφορετική περίπτωση, ακόμα και εάν δεν τα «βρει» με τον ΠΑΟΚ για την μείωση των αποδοχών του, θα επιλέξει κάποιο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Οι συζητήσεις του με την διοίκηση Βρύζα δεν θα καθυστερήσουν πολύ, διότι ο αγωνιστικός σχεδιασμός προχωράει και ο Γιώργος Δώνης θέλει να ξέρει σύντομα, εάν θα «χτίσει» την ομάδα με τον Σαλπιγγίδη στην επίθεση, ή χωρίς αυτόν.

Εάν τυχόν αποχωρήσει ο διεθνής φορ από την Τούμπα, θα είναι επιτακτική ανάγκη η απόκτηση ενός έτοιμου επιθετικού και αυτό θα απαιτήσει χρόνο και «ψάξιμο» στην μεταγραφική αγορά. Συνεπώς, η εύλογη επιθυμία του Δώνη είναι το γρήγορο ξεκαθάρισμα της υπόθεσης Σαλπιγγίδη.

Οι συνομιλίες της διοίκησης με τον ίδιο (βρίσκεται για διακοπές στην Πάρο) και τον εκπρόσωπό του, θα ξεκινήσουν, λογικά, αμέσως μετά την τυπική υπογραφή του διακανονισμού για τα δεδουλευμένα του (περίπου 900.000 ευρώ). Προβλέψεις για την κατάληξη των διαπραγματεύσεων με τον Σαλπιγγίδη είναι αδύνατες, αφού όλα θα εξαρτηθούν από τις προθέσεις του ΠΑΟΚ, το εάν μπορεί πραγματικά να τον κρατήσει και το μέγεθος της μείωσης αποδοχών που θα του προταθεί. sigmalive.com

2 σχόλια

  1. Τελικά όλα είναι θέμα χρημάτων!!!!!!!! Αν είναι λίγα μένω. Αν είναι πολλά πάω και με τα τέσσερα!!!!!Η τιμή τιμή δεν έχει και χαρά σ'αυτόν που την έχει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τ' όνομα του συγκεκριμένου παίχτη καλό είναι να μην το πιάνεται στο στόμα σας γιατί δεν τον φτάνετε ούτε στο μικρό του δαχτυλάκι. Το θεωρώ κατάπτυστο να τον συγκρίνεται με τον γκέκα γιατί μιλάμε για έναν Έλληνα και έναν προδότη. Και για να μην παραπληροφορείτε τον κόσμο ο Σαλπιγγίδης αρνήθηκε να πάει γιατί ο θεός του δεν είναι ο μαμωνάς και το έχει αποδείξει άπειρες φορές. Αν είστε άσχετοι με κάποια πράγματα μην γράφετε ότι σας κατέβει. Παντός ακόμη περιμένω να γράψετε για τον τουρκοκύπριο παίχτη του γάβρου στο ποδόσφαιρο που ο μαρινάκης τον παρουσίασε την ημέρα τον Ιμίων. Στόχε με απογοητεύεις για ακόμη μια φορά γιατί είμαι σίγουρη πλέον ότι έχεις μαζέψει πολλούς προδότες γάβρους και δεν μου αρέσει καθόλου. Όπως έγραψες για τον Σάλπι (που το ήθος του δεν συγκρίνετε με κανενός άλλου) και για τον προδότη γκέκα έπρεπε να γράψεις και για τον γάβρο. Με συγχωρείς αλλά οι πραγματικοί Έλληνες δεν συμπεριφέρονται έτσι. Να τους χαίρεσαι τους γάβρους που έχεις μαζέψει. Είστε επιεικώς απαράδεκτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.