Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΔΗΓΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΧΡΕΟΥΣ"... ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΥΠΟΠΙΘΗΚΟΙ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ...!!!

Η είσοδος της ελληνικής αποστολής στο Ολυμπιακό Στάδιο για την τελετή έναρξης των Αγώνων του Λονδίνου προκάλεσε αρκετά ειρωνικά και κακε...


Η είσοδος της ελληνικής αποστολής στο Ολυμπιακό Στάδιο για την τελετή έναρξης των Αγώνων του Λονδίνου προκάλεσε αρκετά ειρωνικά και κακεντρεχή σχόλια στο twitter. Οι «συνδέσεις» με την οικονομική κατάσταση της χώρας ήταν αναπόφευκτες.

«Η Ελλάδα οδηγεί όλα τα έθνη. Προφανώς με σειρά χρέους», ανέφερε ένας χρήστης. «Αλήθεια, έχουν λεφτά οι Έλληνες για να αγοράσουν τόσο μεγάλη σημαία;», ήταν ένα ακόμη καυστικό σχόλιο, όπως και το ακόλουθο: «Η ελληνική αποστολή βγήκε πρώτη γιατί δεν έχουν λεφτά να αγοράσουν θέση πάρκινγκ για πολλές ώρες».

«Η ελληνική κυβέρνηση θα πουλήσει όσα μετάλλια κατακτήσουν οι αθλητές της χώρας και θα βάλει τα χρήματα στον κρατικό προϋπολογισμό», πρόσθεσε ένας ακόμη χρήστης, ενώ κάποιος σχολιάζοντας ένα χάλκινο δοχείο που έφερε ένας νεαρός Άγγλος που συνόδευε την ελληνική αποστολή τόνισε πως «… εκεί μέσα μπορείτε να κάνετε τη δωρεά σας για την Ελλάδα».

Πάντως δεν έλειψαν και τα ελληνικά σχόλια για την τελετή έναρξης. «Δεν βγάζετε τα κλεμμένα μάρμαρα καμιά βόλτα μπας και δείξετε καθόλου πολιτισμό;», ήταν ένα από τα πιο σαρκαστικά για τους διοργανωτές.

Πηγή: sport-fm.gr
-----------------------------

3 σχόλια

  1. θα εχουν αντιλειφτει ολοι οι Ελληνες οτι καυστικα σχολια και ειρωνιες δεχεται μονο η Ελλας παρ ολο που η κριση αφορα και αλλες χωρες οπως η Ισπανια, η Ιρλανδια η Ιταλια. Γιατι αυτη η επιλεκτικοτητα; γιατι αυτη η υποπτη αποκλειστικοτητα μισους; ποιος κατευθυνει ολο αυτο τον ανθελληνικο συρφετο; Ας το παρουν ειδηση οι Νεοελληνες οτι υπαρχει συνομοσια εναντιον της πατριδας μας, που κατευθυνεται απο σκοτεινα διαβολικα κεντρα με στοχο τον αφανισμο ΜΑΣ, ακριβως για τον λογο οτι αυτοι ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. AN TOUS POULOUSAME THN FLOGA, OPOS THAPREPE NA KANOUME GIA TA PNEYMATIKA DIKAIOMATA TON ARXAION ELLHNON, GIA 500 DIS TOTE THA EIXAME KATHARISI KAI TO XREOS MAS ALLA KAI AUTOUS OLOUS TOUS AMORFOTOUS KAI ANHMEROTOUS EURO-PEOUS XORIS A@@@DIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμειs φταιμε, οχι αυτοι. Το ξεραμε οτι οι Εγγλεζοι ειναι χειροτεροι ακομα και απο τουs Γερμανουs. Aν δειτε τι εχουν κανει και στη χωρα μαs αλλα και σε αλλεs χωρεs, βλεπε Ινδια, για να φερω ενα παραδειγμα, αλλα και στον ιδιο το λαο τουs, ειμαι καθηγητρια Αγγλικων και ειχα Αγγλιδα καθηγητρια αστη βεβαια, οχι αριστοκρατισσα. Η διαφορα με τουs Γερμανουs ειναι οτι οι Γερμανοι ειναι τελειωs ηλιθιοι ωs λαοs, ωs εθνos η οτι εχουν συνηθισει τοσο πολυ να τουs μισει η υφηλιοs που πρεπει να θυμιζουν σε καθε γενια τι δολοφονοι ειναι, οικονομικοι η αλληs φυσεωs. Oι Εγγλεζοι ομωs δειχνουν μια επιφαση " πολιτισμουΖ" οταν σε μαχαιρωνουν- παντα πισωπλατα βεβαια και με ψευτικο χαμογελο. Το ζητημα ειναι τι κανουμε εμειs TΩΡΑ. Η ανθρωποτητα δεν ειναι ετοιμη για τον ανθρωπισμο των Ελληνων, και δεν ξερω αν θα ειναι ποτε. 4 χρονια ακομα με μερκελ, και σοιμπλε, δεν θα μεινει αισθηση ανθρωπισμου πουθενα στον κοσμο. Θα προσπαθουμε να επιβιωσουμε και μονο- οσοι θα μπορεσουμε. Πωs ομωs ανεχομαστε να ειναι το σπιτι μαs κεντρο διερχομενων και να ταιζουμε και να ποτιζουμε και να περιθαλπουμε- ΔΩΡΕΑΝ- ολουs oσοι αποφασιζουν να περασουν τα συνορα μαs? Δε χορτασαμε ακομα να ειμαστε τα θυματα τηs Ευρωπηs? Ποτε θα γινουμε ανεξαρτητοι και θ'αρχισουμε να υπερασπιζομαστε το σπιτι μαs? Tην Ελλαδα? Οταν θα δουμε τη "φιλη, γειτονα χωραζ" να μη στελνει πια μεταναστεs, αλλα στρατιωτεs?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.