Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ... ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΚΟΚΚΙΝΟΜΠΛΕ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ! ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΚΟΠΗΚΕ ΤΟ... ΕΘΙΜΟ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ!

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την απόφαση του Βύρωνα Πολύδωρα, ως προέδρου της βουλής, να δώσει εκλογικό επίδομα χιλίων ευρώ στους πάν...


Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την απόφαση του Βύρωνα Πολύδωρα, ως προέδρου της βουλής, να δώσει εκλογικό επίδομα χιλίων ευρώ στους πάνω από 1300 υπαλλήλους του... ναού της δημοκρατίας (δηλαδή στους κολλητούς και βολεμένους των πρασινοκοκκινομπλέ), τελικά με παρέμβαση του ίδιου του Σαμαρά (που σκιάχτηκε από τις έντονες αντιδράσεις των πάντων από τη νέα πρόκληση, την ώρα που ο ειρωνικά αποκαλούμενος κυρίαρχος λαός πεινάει) δεν θα πάρουν φράγκο. Αυτό και μόνο αρκούσε για να κάνουν... μούτρα σήμερα στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ, βρίζοντάς τους στους διαδρόμους της βουλής! Δηλαδή οι βολεμένοι δήθεν "υπάλληλοι" δεν κάνουν πίσω και συνεχίζουν να μας προκαλούν, και ας έχουν φάει το καταπέτασμα τόσα χρόνια, ακολουθώντας το παράδειγμα των πολιτικών προϊσταμένων τους -όλων των χρωμάτων- που τους έχωναν από πόρτες και από παράθυρα στη βουλή... Προφανώς επειδή φίλησαν τις κατουρημένες ποδιές των πολιτικάντηδων και ήταν κομματικοί Γκρούεζες, θεωρούν οι υπάλληλοι της βουλής πως αποτελούν μια ειδική "κάστα" που δεν την ακουμπάει κανείς! Και όλα αυτά τα δικαιώματα τους τα έχουν δώσει ΟΛΑ τα πολιτικά κόμματα, που επειδή ήταν δικά τους παιδιά τους έκαναν όλα τα χατίρια.... Κύριοι υπάλληλοι, μην προκαλείτε άλλο τον ελληνικό λαό! Γιατί μαζί με τους πολιτικάντηδες θα αρχίσουν τα γιαούρτια να πέφτουν και στα δικά σας κεφάλια...

Υ.Γ.: Όπως μάθαμε αυτή την ώρα το συνδικαλιστικό όργανο των υπαλλήλων της βουλής -ναι, έχουν και από αυτό- συνεδριάζει για να λάβει αποφάσεις περί της αντίδρασής τους! Οι βρεγμένες σανίδες σε αυτή την περίπτωση δεν πρόκειται να φέρουν αποτέλεσμα... Χρειάζονται πιο δραστικά μέσα!

Δήμητρα Μυλωνά

-----------------------------


1 σχόλιο

  1. Ποιοί τους διόρισαν; Αυτοί που λατρεύετε. Ποιοί τους το έδωσαν; Αυτοί που λατρεύετε. Ποιοί τους δίνουν όλα τα προνόμια; Αυτοί που λατρεύετε. Ποιοί τρώνε καλά; Αυτοί που λατρεύετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.