Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΛΥ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ... ΔΕΚΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

Άνω – κάτω έκαναν σήμερα το Αιγαίο οι «πασάδες» της Άγκυρας, στέλνοντας τα μαχητικά τους αεροσκάφους να κάνουν τις γνωστές προκλήσεις τους...

Άνω – κάτω έκαναν σήμερα το Αιγαίο οι «πασάδες» της Άγκυρας, στέλνοντας τα μαχητικά τους αεροσκάφους να κάνουν τις γνωστές προκλήσεις τους, μία μόλις μέρα μετά τη συνάντηση στην Κωνσταντινούπολη των υπουργών Εξωτερικών Ελλάδος και Τουρκίας, Δ. Αβραμόπουλος και Α. Νταβούτογλου, στο πλαίσιο της συνόδου κορυφής του ΟΣΕΠ.
Πιο συγκεκριμένα. Ένας σχηματισμός αποτελούμενος από τέσσερα μαχητικά αεροσκάφη, από τα οποία τα δύο ήταν οπλισμένα, καθώς και ένα αεροσκάφος ηλεκτρονικού πολέμου τύπου CN-235 και ένα ελικόπτερο, πραγματοποίησαν τέσσερις παραβάσεις και δέκα παραβιάσεις στο Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο. Όλα τα Τουρκικά μαχητικά αναχαιτίστηκαν και αναγνωρίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική, από τα μαχητικά της Ελληνικής αεράμυνας.

2 σχόλια

  1. Εμ!!!! εδώ δεν είναι Συρία!!!!!!! Μετά την ρωσο-συριακή σφαλιάρα, προσπαθούν να αναπτερώσουν το κατακουρελιασμένο "ηθικό" τους. Ας όψονται οι πρασινοκοκκινομπλε φυγόστρατοι!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣ ΟΨΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΝΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΗΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.