Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΔΕ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΕ ΤΟΙΧΟ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"... Ε ΔΕΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ...!!!

Δεν πάνε καθόλου καλά οι άνθρωποι... Συνεχίζουν το κυνήγι μαγισσών στην Αστυνομία. Από ΕΔΕ περνάνε όλοι οι Αστυνομικοί στο Τμήμα Ειδικής...

Δεν πάνε καθόλου καλά οι άνθρωποι...


Συνεχίζουν το κυνήγι μαγισσών στην Αστυνομία. Από ΕΔΕ περνάνε όλοι οι Αστυνομικοί στο Τμήμα Ειδικής Αστυνομικής Εκπαίδευσης, που εδρεύει στο Λαγονήσι. Ο λόγος; Δεν είδαν ποιος έγραψε στον τοίχο της Σχολής το σύνθημα "Χρυσή Αυγή". Την καταγγελία έκανε αμούστακος αστυνομικός από τα Καλύβια Αττικής, που κάνοντας περιπολία ενοχλήθηκε απο αυτό που είδε! Αλήθεια, εάν είχαν γράψει το αλφάδι της αναρχίας θα είχαν διατάξει ΕΔΕ; Θα είχε ενοχληθεί ο αμούστακος; Ή μήπως οι αστυνομικοί της Σχολής πρέπει να φυλάνε καραούλι ή να βάλουν παγίδες για τους περαστικούς; (Εφημερίδα "Στόχος")

-------------------------------

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ: ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: ΖΗΤΩ Η 21Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ...!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ - ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ" - ΠΕΜΠΤΗ 7 ΜΑΊΟΥ 2012 - ΑΡ.Φ 550  

2 σχόλια

  1. πρεπει να το χωνεψουν τελως παντων τα λαμογια τα αρχιλαμογια τα υπολαμογια και τα ανθυπολαμογια οτι η Χρυση Αυγη ηρθε για να μεινη και να ριχνει χαστουκια μεχρι να στρωσσουν τα πραγματα! να αφησουν κατα μερος τις στημενες προβοκατσιες τα τουρκοτσοντοκαναλα τους ο ελληνικος λαος δεν τρωει πλεον κουτοχορτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΣΑΣ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΛΑΜΟΓΙΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.