Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΚΡΑΙΟ ΜΟΡΦΩΜΑ Η "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΝΟΗΜΕΝΟ ΤΗΣ "ΧΟΥΝΤΑΣ" ΓΙΩΡΓΟ ΝΤΑΛΑΡΑ...

ΑΥΤΟΥΣΙΑ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΙΔΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΡΑΦΡΑΖΟΥΜΕ. ΟΧΙ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΡΑΓΙΚΟ ΔΗΛΑΔΗ... ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ...

ΑΥΤΟΥΣΙΑ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΙΔΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΡΑΦΡΑΖΟΥΜΕ. ΟΧΙ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΡΑΓΙΚΟ ΔΗΛΑΔΗ... ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΕΥΝΟΗΜΕΝΟΣ ΤΗΣ "ΧΟΥΝΤΑΣ" ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ...

Οργή και αποτροπιασμό εκφράζει ο καλλιτέχνης Γιώργος Νταλάρας σχετικά με το περιστατικό βίας κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής στον ΑΝΤ1.

Σε δηλώσεις τους αναφέρει: «Μπροστά στα μάτια όλων μας και δυστυχώς όλου του κόσμου συνέβη χθες ένα ακόμη γεγονός αποτρόπαιο για την κοινωνία μας, που βρίσκεται αντιμέτωπη πάλι με τα φαντάσματα που στοιχειώνουν τη σύγχρονη ιστορία της ανθρωπότητας. Την ώρα που έχουμε ανάγκη να στείλουμε ένα ισχυρό μήνυμα για εθνική συνεννόηση, την ώρα που έχουμε ανάγκη να πούμε όχι σε έναν εθνικό διχασμό, την ώρα που οι πολίτες δεν έχουν άλλα όρια αντοχής, τώρα που κανείς δεν διεκδικεί το αλάθητο, τώρα που προσπαθούμε να δώσουμε τη μάχη να μείνουμε όρθιοι με αξιοπρέπεια στην Ευρώπη, με τη Γερμανία να αποδομεί την Ευρωπαϊκή Ένωση, ο πολιτικός υπόκοσμος τυχοδιωκτικά προσπαθεί να μετατρέψει αυτή την κρίση σε δική του ευκαιρία.

Με όπλο μια πραγματικότητα που αποτυπώθηκε μεν στις εκλογές, αλλά δεν παύει να είναι αρνητική για το μέλλον του τόπου και οι δημοκρατικοί πολίτες δεν είναι υποχρεωμένοι να ανεχθούν. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να ανεχθούμε το μίσος, την τυφλή οργή και τη στυγνή επιθετικότητα από ένα ακραίο μόρφωμα με ναζιστικές νοοτροπίες και συμπεριφορές. Οι μάσκες, οι κουκούλες και τα κράνη έπεσαν και είδαμε σήμερα στο φως αυτά που συμβαίνουν στις συνοικίες και στους δρόμους της Αθήνας με βίαια περιστατικά και πράξεις αίματος. Παρακολουθήσαμε live την πρακτική του λιντσαρίσματος από υπανθρώπους που τρομοκρατούν και προπηλακίζουν με ωμή βία. Αυτός ο κύκλος πρέπει να κλείσει οριστικά. Αυτό αφορά όλους. Δεν αντέχει ο τόπος άλλους διχασμούς. Δεν αντέχει η Ελλάδα άλλο έλλειμμα πολιτικής συναίνεσης, αλληλεγγύης και ομοψυχίας. Αρκετοί από εμάς το είχαμε υποστεί και εντοπίσει εδώ και καιρό. Τώρα το βλέπουν όλοι. Η κερκόπορτα είναι ανοιχτή».

-------------------------------

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ: ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: ΖΗΤΩ Η 21Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ...!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ - ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ" - ΠΕΜΠΤΗ 7 ΜΑΊΟΥ 2012 - ΑΡ.Φ 550  

7 σχόλια

  1. ΣΚΑΤΑ ΣΤΗ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και συ στη λιστα αναμονης για φαπα νταλαρα! μη βιαζεστε ολοι θα εισπραξετε! αντρες γυναικες δεν υπαρχει καμμια διαφορα! απολυτη ισοτιμια φυλων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Auto to LIVE ti to hthele o graikulos? Den mporouse na pei zwntana? Kai gia to peristatiko me tous nekrous stin trapeza pou h giouftsa me to oxuzene malli den katadikase? H de Ebraia gunaika tou pou isxirizetai stin Ellada oti den uparxoun paranomoi metanastes, mono tsigara, eipe tipota gia tin prospatheia na lintsaroun maurous sto Israel? H gia tous kainourgious drakontious nomous gia tous lathro-metanastes sto Israel?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σιγά ρε σφετεριστή διαφόρων καταστάσεων. Οικονομηνένε ψευτοΚουμμουνιστή μιλάς κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σχολιο λιαν πρωτοτυπο: "Δεν μας χ... ρε Νταλαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. file mipws xehases stis synaylies sou ta ayga ta giaourtia kai ta neratzia den sta petagan oi hrusaugites alla egathetoi aristeristikwn organwsewn;. ohi giwrgaki den mpwreis na eise me olous mesa. kai i hounda se upostirixe. kai i aristera giati to epezes aristeros alla kai to pasok mia kai i gunaika sou to paizei pasoka. kapote oi maskes prepei na pesoune kai o kathe katergaris na paei ston pago tou. etsi tragoudistara. tis pagosmias tragoudistikis epituhias tis popis; ohi alles kolotoumpes giati tha zalistis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. APOTO DEN MAS XE....RE NTALARA STO ANTE XE....SOY RE NTALARA PAGGOSMOPOIHMENO LAMOGIO KALOPERASAKIA BOLEYTOYLH

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.