Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΑΜΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ...!!! ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΛΕΝΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΩΣΗΦ ΣΤΑΛΙΝ... ΤΟΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕ...!!!

ΕΝΤΟΝΗ ΕΠΙΣΗΣ Η ΦΗΜΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ Ο ΛΕΝΙΝ ΠΕΡΘΑΝΕ ΑΠΟ ΣΥΦΙΛΗ... Toν φάκελο της υπόθεσης του θανάτου του ηγέτη των Μπολσεβίκων Βλαντιμίρ Λένιν...


ΕΝΤΟΝΗ ΕΠΙΣΗΣ Η ΦΗΜΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ Ο ΛΕΝΙΝ ΠΕΡΘΑΝΕ ΑΠΟ ΣΥΦΙΛΗ...

Toν φάκελο της υπόθεσης του θανάτου του ηγέτη των Μπολσεβίκων Βλαντιμίρ Λένιν ανοίγει και πάλι η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Μέριλαντ. Και ποιά είναι τα συμπεράσματα της;

Ότι πιθανότατα πέθανε λόγω κληρονομικής προδιάθεσης για αρτηριοσκλήρυνση, ή μπορεί και να δηλητηριάστηκε από τον Στάλιν. Η νέα αυτή μελέτη δείχνει να διαψεύδει τη θεωρία που θέλει τον Λένιν να πέθανε από σύφιλη. Ο Δρ Χάρι Βίντερς, νευρολόγος του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια στο Λος Άντζελες, και ο Ρώσος ιστορικός Λεβ Λούρι, παρουσίασαν τη μελέτη τους σε συνέδριο με θέμα τους θανάτους διάσημων ανθρώπων. Το συνέδριο διοργανώνεται κάθε χρόνο από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Μέριλαντ και στο παρελθόν είχε ασχοληθεί με τους θανάτους του Τουταγχαμών, του Σιμόν Μπολίβαρ, του Χριστόφορου Κολόμβου και του Αβραάμ Λίνκολν, μεταξύ άλλων. Ο Λένιν είναι γνωστό ότι πέθανε έπειτα από μια σειρά εγκεφαλικών επεισοδίων το 1924, σε ηλικία μόλις 54 ετών. Η νεκροτομή έδειξε ότι τα αγγεία στον εγκέφαλό του παρουσίαζαν ακραία σκλήρυνση. Όπως αναφέρει ο Δρ Φίλιπ Μακόβιακ, ο οποίος διοργανώνει το συνέδριο κάθε χρόνο, τα ευρήματα της νεκροτομής είναι δύσκολο να εξηγηθούν. «Πρώτον, ήταν πολύ νέος για να εμφανίσει αρτηριοσκλήρυνση. Δεύτερον, δεν είχε κανένα από τους σημαντικούς παράγοντες κινδύνου». Ο Λένιν δεν κάπνιζε ούτε ανεχόταν τον καπνό των άλλων γύρω του. Δεν ήταν παχύσαρκος, ούτε διαβητικός, και η νεκροψία δεν έδειξε σημεία υπέρτασης. Σύμφωνα με τον Μακόβιακ, την εποχή του θανάτου του Λένιν υπήρχε η «έντονη υποψία» ότι ο Λένιν πέθανε από σύφιλη.

Ο Λένιν πράγματι είχε υποβληθεί σε θεραπεία για το σεξουαλικά μεταδιδόμενο νόσημα, το οποίο πράγματι μπορεί να προκαλέσει εγκεφαλικό. Σύμφωνα όμως με τον Δρ Βίντερς, τα ευρήματα της νεκροψίας δεν προσέφεραν ενδείξεις ότι αυτό όντως συνέβη στον σοβιετικό ηγέτη. Ο νευρολόγος επισημαίνει ότι ο πατέρας του Λένιν πέθανε κι αυτός σε ηλικία 54 ετών, επομένως ίσως υπήρχε οικογενειακή προδιάθεση για σκλήρυνση των αγγείων. Το στρες είναι επίσης παράγοντας κινδύνου για αρτηριοσκλήρυνση, και ο κομουνιστής ηγέτης σίγουρα υπέφερε από στρες. «Για παράδειγμα, προσπαθούσαν συνεχώς να τον δολοφονήσουν» επισημαίνει ο Δρ Βίντερς. Τονίζει επίσης ότι ο Λένιν φαινόταν σε καλή κατάσταση μερικές ώρες πριν από το θάνατό του, μέχρι που ξαφνικά άρχισε να έχει έντονους σπασμούς, «κάτι ασυνήθιστο για κάποιον που υπέστη εγκεφαλικό». Από την πλευρά του, ο Ρώσος ιστορικός Λεβ Λούρι υποστηρίζει ότι ο Λένιν ναι μεν μπορεί να υπέστη πολλαπλά εγκεφαλικά επεισόδια, είναι όμως πιθανό να τον αποτελείωσε ο Στάλιν δηλητηριάζοντάς τον. Η δηλητηρίαση, εξάλλου, έγινε τελικά η αγαπημένη μέθοδος του Στάλιν για να απαλλαγεί από τους αντιπάλους του. Όπως επισήμανε ο Λούρι, ο Λένιν δεν υποβλήθηκε σε τοξικολογικές εξετάσεις μετά το θάνατό του. «Το ενδιαφέρον όμως είναι ότι ο εγκέφαλος του Λένιν φυλάσσεται ακόμα στη Μόσχα, οπότε μπορούμε να το ερευνήσουμε» λέει ο ειδικός. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Λένιν ίσως κατάλαβε ότι ήταν λανθασμένη η απόφασή του να στηρίξει την άνοδο του Στάλιν στην εξουσία και άρχισε να συντάσσεται με τον Λίον Τρότσκι, ιδρυτή του Κόκκινου Στρατού και μετέπειτα εχθρού του Γιόζεφ Στάλιν. Η μεταστροφή αυτή, λέει ο Λούρι, θα ήταν καλός λόγος για δολοφονηθεί. H βαλσαμωμένη σορός του Λένιν παραμένει ακόμα και σήμερα στο Μαυσωλείο του Λένιν στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας.

ksipnistere.blogspot.gr

9 σχόλια

  1. Απιστευτο ! Ο σταλιν τετοιο πραγμα ???? Αυτος ο αγιος ανθρωπος που στο ονομα του ορκιζομαστε ολοι οι κκεδες???
    Αυτος πιστολι ειχε και σφαιρα δεν εριχνε . Α μπα ,διαδοσεις φασιστων ....

    (τωρα συντροφοι που η νεκροψια δειχνει δηλητιριαση ειναι ενα θεμα που πρεπει να το συζητησουμε μεταξυ μας -δηλαδη να βρουμε καμμια μαλακια να πουμε σε αυτους που μας πιστευουν , μη μας πιασει σε κανενα καναλι ο Κασιδιαρης και μας κανει ως συνηθως ρομπα....)

    Κουμμουνιστης μπιλοφσκι παπαρολογοφ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγα το νεο στοχε , φυσικα τον δηλητιριασε ο σταλιν !
    Εδω εβγαλε απο την μεση 24 εκατομμυρια κοσμο , στον Λενιν θα κολουσε ???

    ΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ:

    Ο Λενιν με τη βοηθεια του Καιζερ εκανε την επανασταση του 17 ανατρεποντας τον Τσαρο ,και μετα ΕΝΩ Ο ΡΩΣΣΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΙΚΟΥΣΕ ΣΤΟ ΑΝ ΜΕΤΩΠΟ , ΣΚΟΤΩΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ,ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΗΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ , και τους παρεδωσε τη μιση Ευρωπη !!!!

    ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ του ΧΙΤΛΕΡ ,ο γνωστος λαος (ο εξυπνοτερος του πλανητη) ΔΙΕΒΛΕΨΕ τον ΘΑΝΑΣΙΜΟ κυνδυνο της υπαρχουσας συμμαχιας ΧΙΤΛΕΡ-ΕΣΣΔ με επικεφαλης τον ΛΕΝΙΝ.

    Μετα απο την εκλογη του Χιτλερ οι μερες του Λενιν ηταν μετρημενες .Ουτε εξι μηνες μετα εφυγε απο τη μεση για να ανεβει ο βοηθουμενος απο το εβραικο λομπυ Σταλιν.

    ΑΝ ΕΙΧΕ ΓΛΥΤΩΣΕΙ Ο ΛΕΝΙΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΣΥΜΜΑΧΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ κατα τον Β Παγκ. Πολεμο ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ (οπως αρχικα ειχε σχεδιασει ο Χιτλερ)ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ (ισως χειροτερος ,ισως καλυτερος ,κανεις δεν μπορει να πει με βεβαιοτητα )

    μπιλυ

    ΥΓ: Αυτα που γραφω ειναι προσωπικη εκτιμηση με βαση τα ιστορικα γεγονοτα ΟΠΩΣ τα γνωριζω . Μιας και δεν ειμαι επαγγελματιας ιστορικος αλλα απλος πολιτης σαν ολους, οι εκτιμησεις μου γινονται βαση της δικης μου λογικης και ενδεχωμενος να περιλαμβανουν ατελειες ,πραγμα που ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ .

    ευχαριστω για το χρονο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπιλυ,

    Άνοιξε κανένα βιβλίο Ιστορίας, διότι γράφεις πράγματα εξωφρενικά.

    1) Ο ρωσικός στρατός νικούσε στο Α. Μέτωπο και ο Λένιν ... σκότωσε την ηγεσία του; Ποια ... "μισή Ευρώπη" τους παρέδωσε; Πού τα βρήκες γραμμένα αυτά; Έχεις καμμιά πηγή;

    2) "ΧΙΤΛΕΡ-ΕΣΣΔ με επικεφαλης τον ΛΕΝΙΝ". Ο Χίτλερ έγινε καγκελάριος το 1933, δηλαδή εννέα χρόνια μετά τον θάνατο του Λένιν!

    Μα είναι δυνατόν να γράφει κανείς τόσο ανεύθυνα και να γίνεται αντικείμενο θυμηδίας; Δεν χρειάζεται να είσαι ιστορικός για να ανοίξεις μία εγκυκλοπαίδεια! Έλεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και το πολυ γελιο θα πεσει οταν αποκαλυφθει οτι ο Καστρο ρουφιανεψε τον κομανταντε ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ τον οποιον καθαρισαν οι Αμερικανοι στη Ν Αμερικη 6 (!!!!!) ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ "ΕΚΛΟΓΕΣ" του κκ Κουβας !!! . Ενω θα εβγαινε σιγουρα ο ΤΣΕ βγηκε ο (ποιος αλλος) ΚΑΣΤΡΟ .

    6 μονο μερες πριν !!! τυχαιο ?? δε νομιζω ...

    (και απειροι αλλοι αγωνιστες του λαου ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ -οπου επιασε ο σπορος του κομμουνισμου,και εδω βεβαια- που μετατρεπονται σε προδοτες σε δευτερολεπτα και στην καλυτερη μπαινουν φυλακη)

    μπιλυ
    (θεωρω τον εαυτο μου τοσο ΜΑΛΑΚΑ που πιστευα ΤΕΤΟΙΕΣ παπαριες οταν ημουν κουμμουνιστης που γραφω μπας και αποτρεψω συμπολιτες μου να παθουν το ιδιο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προπαγάνδα = να βλέπεις τα πράγματα με μπλέ ή κόκκινα ή πράσινα ή ροζ ή μαύρα γυαλιά. Ποτέ με διαφανή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πού είναι το σχόλιο που άφησα πριν δύο ημέρες εδώ, απαντώντας στον μπιλυ;

    Βαρέθηκα να γράφω σχόλια, τα οποία δεν αναρτάται.

    Μπίλυ, μην γράφεις ανοησίες. Δεν υπάρχουν ιστορικά γεγονότα, όπως τα γνωρίζεις ή σε γνωρίζουν. Άνοιξε κανένα βιβλίο, διότι δεν ξέρεις τι γράφεις.

    >Μετα απο την εκλογη του Χιτλερ οι μερες του Λενιν ηταν μετρημενες<

    Ο Χίτλερ έγινε καγκελάριος 9 χρόνια μετά τον θάνατο του Λένιν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΠΙΛΥ ΣΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΩΘΕΝ ΣΧΟΛΙΑ :

    Α) στην παρατηρηση του ανωνυμου σε παραπανω σχολιο που λεει :
    "<<<<
    Άνοιξε κανένα βιβλίο Ιστορίας, διότι γράφεις πράγματα εξωφρενικά.

    1) Ο ρωσικός στρατός νικούσε στο Α. Μέτωπο και ο Λένιν ... σκότωσε την ηγεσία του; Ποια ... "μισή Ευρώπη" τους παρέδωσε; Πού τα βρήκες γραμμένα αυτά; Έχεις καμμιά πηγή;
    >>>

    παραθετω λημα της βικιπεντιααναφορικα με την μιση ευρωπη που περεδωσε ο Λενιν στους Γερμανους
    " Στις 3 Μαρτίου 1918, με τα γερμανικά στρατεύματα να κινούνται προς την Πετρούπολη, ο Λένιν διέταξε τον Τρότσκι να δεχτεί τους όρους των Κεντρικών δυνάμεων. Η Συνθήκη του Μπρεστ-Λιτόφσκ ανάγκασε τους Ρώσους να παραδώσουν την Ουκρανία, τη Φινλανδία, τις Βαλτικές χώρες, τον Καύκασο και την Πολωνία."

    --------------------------------

    Λεει:
    "2) "ΧΙΤΛΕΡ-ΕΣΣΔ με επικεφαλης τον ΛΕΝΙΝ". Ο Χίτλερ έγινε καγκελάριος το 1933, δηλαδή εννέα χρόνια μετά τον θάνατο του Λένιν! "

    ΔΕΝ καταλαβε καλα . Ενοουσα ΑΝ ζουσε ο Λενιν θα υπηρχε συνθηκη ΧΙΤΛΕΡ-ΕΣΣΔ με επικεφαλης τον ΛΕΝΙΝ , αλλα τον καθαρισε ο Σταλιν.

    ------------
    Ο χιτλερ ΝΑΙ μεν εγινε καγκελαριος το 33 ΑΛΛΑ εγω ΔΕΝ ειπα για καγκελαριος . Ειχε ειδη διαφανει ο ηγετικος του ρολος στο NSDAP . Οι εβραιοι πηραν αμεσως χαμπαρι τι θα γινει με τον Χιτλερ . (Νοεμβρη η Δεκεμβρη 23 τον συνλαβαν για την μπυραρια ). Γεναρη του 24 καθαρισε ο σταλιν τον Λενιν).


    -------------------------
    Γραφω ορισμενες ασημαντες πιστευω ανακριβειες αλλα ο μπουσουλας θεωρω οτι ειναι σωστος .

    μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. >Και το πολυ γελιο θα πεσει οταν αποκαλυφθει οτι ο Καστρο<

    όχι άλλο γέλιο, ρε Μπίλυ, φτάνει αυτό που πέφτει μ' αυτά που γράφεις :))))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γράφεις:

    >Ο ρωσικός στρατός νικούσε στο Α. Μέτωπο<
    >Στις 3 Μαρτίου 1918, με τα γερμανικά στρατεύματα να κινούνται προς την Πετρούπολη, ο Λένιν διέταξε τον Τρότσκι να δεχτεί τους όρους των Κεντρικών δυνάμεων.<

    Αποφάσισε, νικούσε ή ηττάτο ο ρωσικός στρατός, εκτός κι αν δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις.

    >Η Συνθήκη του Μπρεστ-Λιτόφσκ ανάγκασε τους Ρώσους να παραδώσουν την Ουκρανία, τη Φινλανδία, τις Βαλτικές χώρες, τον Καύκασο και την Πολωνία.<

    Αφού σαν ηττημένοι υπέγραψαν την συνθήκη Μπρεστ-Λιτόφσκ, φυσικό ήταν να παραδώσουν εδάφη που κατείχαν. Ποια μισή Ευρώπη, ρε φίλε; Εδάφη της τσαρικής Ρωσίας ήταν όλα αυτά.


    >"ΧΙΤΛΕΡ-ΕΣΣΔ με επικεφαλης τον ΛΕΝΙΝ"<
    >ΔΕΝ καταλαβε καλα . Ενοουσα ΑΝ ζουσε ο Λενιν<

    Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα. "Ασήμαντες ανακρίβειες"... :-))))))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.