Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΙΕΡΟΣΥΛΟΥΣ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ.... ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΩΜΟ

Πρόλαβαν να πουλήσουν σε ενεχυροδανειστήριο μερικά από τα πανάκριβα χρυσά αφιερώματα που είχαν κλέψει από την εκκλησία των Αγίων Αναργύρων...

Πρόλαβαν να πουλήσουν σε ενεχυροδανειστήριο μερικά από τα πανάκριβα χρυσά αφιερώματα που είχαν κλέψει από την εκκλησία των Αγίων Αναργύρων στην πόλη της Λευκάδας, οι δυο Έλληνες ιερόσυλοι. Το μεγαλύτερο μέρος των ταμάτων, όμως, βρέθηκε στην κατοχή τους όταν συνελήφθησαν.

Οι δράστες ηλικίας 43 και 46 χρόνων εντοπίστηκαν κατά την διάρκεια περιπολίας αστυνομικών της Ασφαλείας Λευκάδας, που τους θεώρησαν ύποπτους και τους υπέβαλαν σε έλεγχο. Στην κατοχή τους βρέθηκαν 200 τάματα διαφόρων ειδών, ένας χρυσός σταυρός και 1.300 ευρώ τα οποία προέρχονταν από την πώληση των υπόλοιπων αφιερωμάτων και κατασχέθηκαν.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι τα κλοπιμαία προέρχονταν από το ναό των Αγίων Αναργύρων και επέστρεψαν στον εφημέριο τον χρυσό σταυρό και τα τάματα. Σε βάρος των δυο ιερόσυλων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή, με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας που τους παρέπεμψε να δικαστούν με την αυτόφωρη διαδικασία.

-----------------------------------------------


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.