Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΔΡΑΠΕΤΗΣ (Β)ΡΟΜΑ ΕΙΧΕ ΣΥΤΗΣΕΙ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΡΗΜΑΖΕ ΤΗΝ ΗΛΕΙΑ

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που είχε διαπράξει σωρεία διαρρήξεων σε σπίτια στην ευρύτερη περιοχή του Πύργου. Δράστες είναι τρείς ημεδα...

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που είχε διαπράξει σωρεία διαρρήξεων σε σπίτια στην ευρύτερη περιοχή του Πύργου.

Δράστες είναι τρείς ημεδαποί, εκ των οποίων ο ένας είναι δραπέτης φυλακών.

Από την έως τώρα έρευνα έχουν εξιχνιαστεί 13 περιπτώσεις κλοπών σε σπίτια της περιοχής.

Εξαρθρώθηκε, μετά από συστηματική και μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, εγκληματική ομάδα που είχε διαπράξει τον τελευταίο χρόνο στον Πύργο, περισσότερες από 13 κλοπές σε σπίτια.

Συνελήφθησαν ύστερα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, χθες (8-6-2012) το πρωί, στον Πύργο, τρείς ημεδαποί, ηλικίας 18,17 και 16 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.

Ειδικότερα, χθες (8-6-2012) το πρωί, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες σχετικά με το σημείο απόκρυψης του 18χρονου ημεδαπού ο οποίος είναι δραπέτης των φυλακών Αυλώνας οργάνωσαν στοχευμένη επιχείρηση εντός καταυλισμού στην περιοχή Λαμπέτι Ηλείας.

Σε κοντινή απόσταση οι αστυνομικοί βρήκαν τον 18χρονο δραπέτη και το Ι. Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε. Πλησίον του οχήματος βρέθηκαν κρυμμένα διαφορά διακοσμητικά αντικείμενα, διάφορα πορσελάνινα σκεύη και διαφορές απομιμήσεις κοσμημάτων ( φο-μπιζού ).

Από την αστυνομική έρευνα που ενήργησε, η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου, προέκυψε ότι ο 18χρονος μαζί με άλλους δυο ημεδαπούς είχαν συστήσει, εγκληματική ομάδα με διαρκή δράση, η οποία διέπραττε κλοπές κατ’ επάγγελμα και εξακολούθηση, σε σπίτια στην ευρύτερη περιοχή του Πύργου αφαιρώντας κυρίως, κοσμήματα, αγροτικές και ηλεκτρονικές συσκευές χρησιμοποιώντας κατά την διαφυγή τους το προαναφερόμενο Ι.Χ. επιβατηγό όχημα.

Σημειώνεται ότι από την έως τώρα έρευνα, η οποία είναι σε εξέλιξη, έχουν εξιχνιαστεί 13 κλοπές – διαρρήξεις. Οι περιπτώσεις αυτές αφορούν διαρρήξεις στις εξής περιοχές:
E ξι (6) στην ευρυτερη περιοχή του Πύργου.
Μια (1) στο Μοναστήρι του Αγίου Κυπριανού στο Λαμπέτι Ηλείας.
Δυο (2) στο Κατάκολο
Ενώ από μία στα Λαστείκα, στα Βυτινείκα, στο Κολύρι, και στο Βούναργο,

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πύργου και κρατούνται προκειμένου απολογηθούν ενώπιον του κ. Ανακριτή.

Τις έρευνες που συνεχίζονται και το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου.
-------------------------------

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ: ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: ΖΗΤΩ Η 21Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ...!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ - ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ" - ΠΕΜΠΤΗ 7 ΜΑΊΟΥ 2012 - ΑΡ.Φ 550  

1 σχόλιο

  1. Όχι και ημεδαποί οι γύφτοι. Αυτοί ποτέ δεν ήταν Έλληνες και ούτε θα γίνουν. Δυστυχώς δεν απομακρύνθηκαν όταν έπρεπε και τώρα δυστυχώς ετοιμάζεται νέα γενιά γύφτων να κατακλείσει την Ελλάδα. Αναφέρομαι σε όλους τους μαυριδερούς και σιχαμένους κατά πλειονότητα εγκληματίες λαθρομετανάστες, που οι προδότες του Έθνους κάνουν τα πάντα να κρατήσουν εδώ. Να δούμε πως θα γλυτώσουμε όταν πάρουν την εντολή να εξοντώσουν τους Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.