Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΠΟ ΕΒΡΟ...!!! ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΜΠΛΟΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΑΣ... ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ...!!!

ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ... Με μπλόκα πριν το Μέγα Δέρειο στην Μάντρα αλλά και σε άλλα σημεία η Αστυνομία ασφάλισε πλήρως την περιοχή με ...

ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ...

Με μπλόκα πριν το Μέγα Δέρειο στην Μάντρα αλλά και σε άλλα σημεία η Αστυνομία ασφάλισε πλήρως την περιοχή με την είσοδο του Μπαχτσελί στην Ελεύθερη Θράκη... Από εχθές το βράδυ διενεργούνται έρευνες σε κάθε όχημα που πλησιάζει την περιοχή ενώ προσήχθη Ελληνόψυχος στο όχημα του οποίου βρέθηκε πανό με συνθήματα κατά των κγερίζων λύκων. Άλλη ομάδα Ελληνόψυχων που επιχείρησε να προσεγγίσει νωρίς σήμερα το πρωί το σημείο μπλοκαρίστικε από ισχυρές αστυνομικές δυνάνεις και αναγκάστηκε να αποχωρήσει...

H Θράκη, όπως και να 'χει θα μιλήσει μέσα στην μέρα, η Θεσσαλονίκη ετοιμάζεται για αυρίο το πρωϊ και από πιό νωρίς έτοιμη είναι Καβάλα... Στην Αθήνα σήμερα το απόγευμα οι Ελληνόψυχοι μαζεύονται στην πλατεία Κολοκοτρώνη και πάνε σε αυτούς που επέτρεψαν στον Αρχηγό των δολοφόνων Γκρίζων Λύκων να περιοδεύσει στα εως τώρα απελευθερωμένα εδάφη μας...

www.stoxos.gr

12 σχόλια

  1. Για όνομα Θεού, τι αλλό θα δούμε από αυτήν την ανθελληνική πολιτεία; Μήπως θα μας βάλουν να μαθαίνουμε βρωμό-τούρκικα; Μήπως θα στήσουν κανένα άγαλμα στο κέντρο της Αθήνας,του βρωμό-σφαγέα Κεμάλ Ατατούρκ; Μήπως πρέπει σαν ένδειξης καλής γειτονίας να δώσουμε την Θράκη στη Τουρκία, την 'Ηπειρο στην Αλβανία, την Μακεδονία στα Σκόπια; Ένα έχω να πώ λογαρίαζουν όλοι τους οι ανιστόριτοι, τα παράσιτα και ανδρείκελα της Σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης χωρίς τον ξενοδόχο, τον Ελληνικό λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το αγαλμα του κωλοκεμαλ ηδη θελει να το κανει ο Μπουταρης στη Σαλονικη τωρα τι να λεμε σε ενα τοπο που κυνηγαν τους αθωος και τους χωνουν φυλακη και μενουν εξω οι επικυνδυνοι αστα να παν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ελληνικό κράτος κυριολεκτικά ξεφτιλίζεται μπροστά στις εντολές του σιωνισμού και των -στην πράξη- φιλότουρκων αριστερών (ε ρε Κεμάλ που σας χρειάζεται για να συνειδητοποιήσετε ποιους υποστηρίζετε...) Ό,τι και να πει κανείς είναι λίγο... Όταν η αναξιοπρέπεια, η δειλία και ο φόβος μίας κοινωνίας γίνονται "ιδεολογία" και "δημοκρατικότητα", η κοινωνία δεν έχει μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://www.youtube.com/watch?v=q7bld4a3aPQ&feature=endscreen&NR=1

    ERXONTAI.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ "ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΕΚ, ΑΛΛΟ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ...ΕΝ ΚΑΙΡΩ, ΕΝ ΚΑΙΡΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μηπως ξερουμε τι ωρα και που θα μιλησει στην Καβαλα αυτος ο ΜΟΓΓΟΛΟΣ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν και λογοκρινετε τα σχολια-οπως ακριβως επιτασσει η παγκοσμιοποιηση..-σας θυμιζω οτι:Ο στρατηγος ΓΡΙΒΑΣ "Διγενης",στις προκυρηξεις της ΕΟΚΑ,εκανε γνωστο οτι ΟΣΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ "ιδιαιτερο ζηλο" για την ανευρεση των δραστων-στελεχων της ΕΟΚΑ-,θα εκτελουνται(!)θεωρουμενοι ως συνεργοι των Αγγλων και των ντοπιων συνεργατων τους.
    Ειναι μεχρι να κανει την αρχη,καποιος Ελληνας ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ,κατα των αστυνομικων που δειχνουν "ιδιαιτερο ζηλο"...
    Ας το λαβουν υποψιν τα τσιρακια της προδοσιας που κυνηγανε βαθμους και αξιωματα και παχυλες συνταξουλες,εις βαρος του Εθνους.
    Εαν δε βρεθει ενας ΓΡΙΒΑΣ,..ΟΥΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΤΟΥΣ.

    ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κατεβάστε το Φ.Ε.Κ. (867) 10 Ιουλίου 2006 και θα σας δώσει την απάντηση που θα σας σοκάρει .Δηλαδή να μάθουν την τουρκική γλώσσα οι έλληνες , όπως επίσης με ανακοίνωση των οικολόγων πρασίνων που υποστηρίζετε από το σύριζα, πρότειναν ο κεντρικός δρόμος της Θεσσαλονίκης να ονομαστεί σε ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συμφωνώ σε όλα εκτός από ένα .Το δρόμο της Θεσσαλονίκης σε "Κεμάλ Ατατούρκ" δεν το ήθελε ούτε ο Σύριζα ούτε οι Οικολόγοι αλλά ο Μπουτάρης. Δείτε εδώ από Τα Νέα:
    http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4519344

    Και θυμίζω ότι με τον Μπουτάρη είχαμε από φέτος και την πρώτη gay παρέλαση στην Ελλάδα.Σε μια χώρα που έχει τον υψηλότερο δείκτη υπογεννητικότητας στην Ευρώπη. Αλλά τι να περιμένεις από τους Θεσσαλονικιούς που ψηφίζουν Μπουτάρη δήμαρχο και Ψωμιάδη υπερνομάρχη που το παίζει Χρυσαυγίτης μπας και πάρει κάνα ψήφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αχρηστα υλικα της κοινωνιας.Ανθελληνες,γραικυλοι,αριστεριστικα υπερηφανοι.Ερχομαστε!!! Ειμαστε η νεα Ελλαδα!!!Ο πατριωτισμος σας θα γινει η οργη μας που θα τους σκεπασει μια για παντα!

    ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΕΛΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.