Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΡΕΚΟΡ... ΚΑΙ ΝΕΟ ΑΙΤΗΜΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΑΚΗΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ..!!

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες εβδομάδες ο προφυλακισμένος Ακης Τσοχατζόπουλος αναμένεται να διεκδικήσει την αποφυλάκισή του. Οι πληροφο...

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες εβδομάδες ο προφυλακισμένος Ακης Τσοχατζόπουλος αναμένεται να διεκδικήσει την αποφυλάκισή του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δικηγόροι του πρώην υπουργού θα υποβάλουν αίτημα αποφυλάκισης. Με δηλώσεις στο nocomments.gr ο δικηγόρος του κ. Τσοχατζόπουλου επισημαίνει: «Ο πρώην υπουργός, η σύζυγός του και η κόρη του τελούν από 16/4/2012, 19/4/2012 και 20/4/2012 αντιστοίχως, σε προσωρινή κράτηση. Η θέση μας για την πλήρωση ή μη των σχετικών προϋποθέσεων, όπως διαγράφονται από τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, το Σύνταγμα και την ΕΣΔΑ, έχει παρουσιαστεί δημόσια. Και τούτο ισχύει και σήμερα μετά την απόρριψη από το δικαστικό συμβούλιο των προσφυγών κατά της προσωρινής κράτησής τους. Πιστεύουμε ότι αποτελεί υποχρέωση όλων να συμβάλλουμε στην ψύχραιμη, απρόσκοπτη και αμερόληπτη διεξαγωγή των επιμέρους διαδικαστικών φάσεων της υπόθεσης αυτής. Η δίκαιη δίκη αποτελεί όχι απλώς αίτημα κενό περιεχομένου. Ανήκει στον πυρήνα του κράτους δικαίου που διατρέχει τη λειτουργία της πολιτείας. Ο κάθε πολίτης αυτής της χώρας έχει εύλογη αξίωση για δίκαιη δίκη».

1 σχόλιο

  1. αγαπουλα πες 1234567 ονοματακια γιατι σε βλεπω να σαπιζεις μεσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.