Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

4 IOYNIOY 1989... ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ... ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΙΕΝ ΑΝ ΜΕΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΑΣΤΡΑΠΟΒΟΛΑΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΟ...!!!

ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΡΑ Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ... Το καθεστώς της Κίνας γράφει μία από τις πιο μαύρες σελίδες της ιστορίας ...



ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΡΑ Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ...


Το καθεστώς της Κίνας γράφει μία από τις πιο μαύρες σελίδες της ιστορίας του, με την αιματηρή καταστολή των διαδηλώσεων στην πλατεία Τιεν Αν Μεν. Περίπου 1.000.000 πολίτες, στην πλειοψηφία τους νεαροί φοιτητές, κατακλύζουν εκείνη την ημέρα την κεντρική πλατεία του Πεκίνου με αιτήματα για Δημοκρατία και ανθρώπινα δικαιώματα. Ο κινεζικός στρατός, όμως, θα βάψει με αίμα τις μαζικές διαμαρτυρίες. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των διεθνών πρακτορείων 10.000 άνθρωποι συλλαμβάνονται, ενώ οι νεκροί φτάνουν τους 300, αν και ανεπίσημες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για 3.600 νεκρούς πολίτες. Τα γεγονότα προκαλούν τη διεθνή κατακραυγή και καταδίκη της σκληρότητας της κινεζικής κυβέρνησης.

1 σχόλιο

  1. Εκεί σε πλατείες, εδώ σε απεγκλωβισμό εγκλωβισμένων στο πολυτεχνείο. Τα κακά και τα καλά τανκς. Ζήτω τα ξερονήσια. Αυτό θα πεί δημοκρατία και ένωση Ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.