Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΕΘΗΚΕ ΑΣΧΗΜΑ... ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΤΟ TWITTER O A/ΓΕΕΘΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ Ή ΝΑ...

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ ΕΧΘΕΣ Ο Α/ΓΕΕΘΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΣΤΗΝ 95 ΑΔΤΕ... Θεωρεί άμεση και υγιεί την παρέμβαση της ηγεσίας με Ε...


ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ ΕΧΘΕΣ Ο Α/ΓΕΕΘΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΣΤΗΝ 95 ΑΔΤΕ...


Θεωρεί άμεση και υγιεί την παρέμβαση της ηγεσίας με ΕΔΕ και Εισαγγελάα, βγάζει αμέσως και το πόρισμα μιλώντας για κλέφτες και καταχραστές που δεν έχουν θέση στις ΕΔ... Κι όλα αυτά δημοσίως από τον λογαριασμό του στο twitter... Ναι δεν έχουν θέση στις Ένοπλες δυνάμεις ούτε οι κλέφτες, ούτε οι καταχραστές, ούτε οι συκοφάντες, ούτε οι ανεύθυνοι... Άλλωστε όπως μπορείται να διαβάσετε ΕΔΩ, η ηγεσία του Στρατού έπρεπε να ξέρει τι δεν συμβαίνει στην 95 ΑΔΤΕ... Κάτι που αντιλήφθηκε και ο Εισαγγελέας ο οποίος και δεν διαπίστωσε κάτι παράνομο στην έρευνα του για να ξεκινήσει διαδικασίες, όπως μπορείται να δείτε ΕΔΩ


ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο Α/ΓΕΕΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΤΟ TWITTER ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΞΑΝΑΕΚΤΕΘΕΙ... ΣΥΝΤΟΜΟΤΑΤΑ! ΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ!


"ΣΤΟΧΟΣ"


-------------------------

3 σχόλια

  1. ΣΤΟΧΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΟ .ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΦΟΒΟ ΜΗΝ ΤΥΧΩΝ ΚΑΙ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΛΟΥΓΚΡΕΣ !!!! ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΡΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΗΓΗΤΟΡΑΣ . ΧΑΦΤΟΜ..Ν.ΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπραβο στο στρατηγο!! βεβαιως και υπαρχουν κλεφταραδες στις ΕΔ !! τα φασιστακια σιγα σιγα θα μπουνε μεσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άπλυτα καραγκιοζακια να μην ασχολούνται με τον στρατο...πηγαίντε εκεί στο indianomedia να κανονίσετε πιάνου φουκαριάρη θα σπάσετε το μαγαζί για 100 euro!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.