Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ! ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΤΙΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΔΑΠ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ...

Όχι ότι μας νοιάζει για την ΔΑΠ... Αλλά το να ομολογούν δημόσια τα κολητάρια του Τσίπρα την αλητεία τους, απόλυτα συνιφασμένη με την αιματ...

Όχι ότι μας νοιάζει για την ΔΑΠ... Αλλά το να ομολογούν δημόσια τα κολητάρια του Τσίπρα την αλητεία τους, απόλυτα συνιφασμένη με την αιματηρή ιδεολογία τους έχει μιά σημασία. Αντιγράφουμε από το "ιντιμίντια - όλοι κάτω τώρα"...

Στο ΤΕΙ Ηγουμενιτσας δεν υπαρχει πασπ και δαπ εδω και καμποσα χρονια.Αυτη τη φορα ηθελε να κατεβει η ΔΑΠ οπου μετα απο εναν πληρη εξευτελισμο στη γενικη συνελευση που ο εκπροσωπος τους ρεζιλευτηκε δημοσιως,καθως δεν απαντουσε καν σε καμμια ερωτηση,Τελος μια απλη προειδοποιηση απο αναρχικους συντροφους οτι αν κατεβουν σημαινει πως ανοιξαν πολεμο και η ενημερωση ολων για τα περιστατικα στη σιδνο αναγκασαν τους δαπιτες να αποσυρθουν φοβισμενοι και τελικα να συμμετασχουν στις εκλογες.

 ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΑΠΙΤΕΣ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ.


Αυτή είναι η Δημοκρατία της μεταπολίτευσης και της Γενιάς του Πολυτεχνείου κι αυτή η Δημοκρατία πρέπει επειγόντως να καταργηθεί.


www.stoxos.gr

--------------------------------------------


2 σχόλια

  1. TI DOULEIA EXOUNE TA KOLOKOMATA MESA STA SXOLEIA ???

    SE PIO ALLO KRATOS YPARXH KATI TETEIO????

    LAKIS GALIOURIS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΑΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣ Η ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;60% ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ.ΝΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΟΤΣΙΑ.ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ,ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΑΣΥΛΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ.ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΑΠ'ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ,ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΑΠΟ ΘΕΣΗ ΙΣΧΥΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΜΑΝΤΡΩΣΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΥΡΩΜΕΘΑ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΕΣ.ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.