Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΤΙΔΡΑ Ο ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΟΥ... ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΟΡΡΥΘΜΙΑΣ ΤΟΥ

Λίγες ώρες πριν την  επίσημη ανακοίνωση για την εκλογική συνεργασία της Δράσης με το κόμμα του Θάνου Τζήμερου, ο Στέφανος Μάνος σύμφωνα με...

Λίγες ώρες πριν την  επίσημη ανακοίνωση για την εκλογική συνεργασία της Δράσης με το κόμμα του Θάνου Τζήμερου, ο Στέφανος Μάνος σύμφωνα με πληροφορίες ζήτησε από τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο να αποσυρθεί από τον πολιτικό σχηματισμό.

Από την πλευρά της η Φιλελεύθερη Συμμαχία που εκπροσωπείται από τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο  εξέδωσε ανακοίνωση με τίτλο «Να υπερασπιστούμε τον κάθε Γρηγόρη Βαλλιανάτο» στην οποία αναφέρει τα εξής:

«Με έκπληξη διαβάσαμε το τελεσίγραφο του κ. Τζήμερου με το βέτο στη συμμετοχή του κ.Βαλλιανάτου, Προέδρου της Φιλελεύθερης Συμμαχίας, στη συνεργασία Δημιουργία Ξανά-Δράση-Φιλελεύθερη Συμμαχία, αναιρώντας όσα είχε συμφωνήσει μόλις 24 ώρες πριν.

Το νέο "ήθος" και ο νέος "πολιτικός πολιτισμός", απ' οτι φαίνεται, είναι εδώ.

Η πρόταση αυτή δεν ζητά απλώς τον αποκλεισμό του Γρηγόρη Βαλλιανάτου. Ζητά τον αποκλεισμό του κάθε 'Γρηγόρη Βαλλιανάτου', του κάθε ενεργού πολίτη που έχει διαφορετική άποψη και τρόπο έκφρασης.

Η Φιλελεύθερη Συμμαχία παραδίδει αυτή την συμπεριφορά στη κρίση του κάθε σκεπτόμενου και φιλελεύθερου πολίτη της χώρας.

Με τη βοήθεια των φίλων της ελευθερίας, της ανεκτικότητας και της διαφορετικότητας, η Φιλελεύθερη Συμμαχία θα συνεχίσει το δρόμο της για την στήριξη και προώθηση των ατομικών δικαιωμάτων και της ανοιχτής κοινωνίας».

3 σχόλια

  1. Αντε μωρή λούγκρα!!!!! Δεν μπορείς να "κυβερνήσεις" τον πρωκτό σου, θες να γίνεις και "εθνοπατέρας";;;; ή μήπως..... "εθνομητέρα";;;;(μιας και "εθνοπ@@@στα" δεν διαθέτει το....κατάστημα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΤΙΟΥΤΟΙ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. ΣΗΜΕΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ. ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΑΠΙΣΕ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κ. Βαλλιανάτος είναι πολύ προκλητικός. Αλλά μόνο το γεγονός οτι προκαλεί τόσο έντονα θα μπορούσε να κατακριθεί και όχι η σεξουαλικότητα του. Είστε ομοφοβικοί και σας εύχομαι οι γιοί σας να γίνουν λουγκρες και τιούτοι. Και αντε γαμηθείτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.