Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΤΗΣ Η ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ... ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ"

ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΗΝ "ΧΤΥΠΑΝΕ" ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ; «H Ισραηλιτική Κοινότητ...


ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΗΝ "ΧΤΥΠΑΝΕ" ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ; «H Ισραηλιτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης καταδικάζει απερίφραστα τα όσα ειπώθηκαν από τον επικεφαλής του κόμματος της Χρυσής Αυγής κ. Μιχαλολιάκο, στην εκπομπή του Mega «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη που προβλήθηκε στις 13 Μαΐου 2012», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ισραηλιτική Κοινότητα Ελλάδας.

Στην ανακοίνωση που δημοσιεύεται στην επίσημη ιστοσελίδα της, αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Η εξομοίωση του Ολοκαυτώματος με το αποτέλεσμα πολεμικών επιχειρήσεων και η αμφισβήτηση της εξόντωσης των 6.000.000 Εβραίων της Ευρώπης, ανάμεσα στους οποίους 77.377 Έλληνες Εβραίοι, οι 50.000 από τη Θεσσαλονίκη, αποτελεί προσβολή για τους επιζώντες των ναζιστικών στρατοπέδων και τη μνήμη αυτών που δολοφονήθηκαν βάναυσα στους θαλάμους αερίων και τα κρεματόρια, την ύπαρξη των οποίων αρνείται ο κ. Μιχαλολιάκος».

Στην ανακοίνωση μάλιστα επισημαίνεται ότι γίνεται λόγος για ανιστόρητους από τον κ. Μιχαλολιάκο ισχυρισμούς που προάγουν το φασισμό. «Τέτοιους είδους ανιστόρητοι ισχυρισμοί προάγουν τον φανατισμό, τη μισαλλοδοξία και το ρατσισμό θέτοντας δυστυχώς τις βάσεις για την ανάπτυξη ανάλογων λόγων και πράξεων . Η κοινωνία μας οφείλει με προεξάρχοντες τους εκπροσώπους των θεσμών του Ελληνικού Κράτους να απομονώσει τις φωνές αυτές προστατεύοντας την ιστορική Μνήμη».


newsbeast.gr

4 σχόλια

  1. Τι ? παραπονιούνται και οι Εβραίοι ? Απαλλαγμένοι απο κάθε φορολόγηση ζουν στην Ελλάδα , δεν έχει δεί κανένας την πεντάρα τους . Κουμάντο στα πολιτικά να κάνουν στην πατρίδα τους το Ισραήλ , εδω είναι Ελλάδα , αμα δεν γουστάρουν να μας αδειάζουν την γωνιά , άντε μπράβο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δείτε στο youtube " the truth behind the gates of Auswitzch" αμερικανοεβραίος αποκαλύπτει σε ντοκουμαντέρ το ψέμα για τους 6,000,000 εβραίους νεκρούς. Επίσημη στατιστικη του διεθνές ερυθρού σταυρού για θύματα εβραίων απο στρατοπεδα συγκεντρώσεων είναι 271,000 νεκροί, και αυτοί απο πείνα και οχι απο φουρνους η εκτελέση.
    Ψευτες σιωνιστές η αλήθεια δεν κρύβεται για πάντα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΠΙΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ???? ΟΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΕ ΙΔΡΥΜΑ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΗΣΤΩΝ.....!!!!!! ΤΥΧΑΙΟ ??? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. θα μας τρελλανουν οι αλαδοτοι. 6.000.000 δεν ειναι σε ολο τον κοσμο ποσο μαλλον το 1940. Ρε κατι νουμερα!!! με ολη την σημασια της λεξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.