Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΝΟΠΛΗ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΚΑΙ ΓΥΦΤΩΝ ΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟ...

 ΕΞΩ ΤΑ ΖΩΑ ΑΠ' ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!  Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, ρομά και Πακιστανοί συνεπλάκησαν το μεσημέρι στο παζάρι στο Γκάζ...

 ΕΞΩ ΤΑ ΖΩΑ ΑΠ' ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! 

Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, ρομά και Πακιστανοί συνεπλάκησαν το μεσημέρι στο παζάρι στο Γκάζι. Η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο και οι κάποιοι έβγαλαν πιστόλια και άρχισαν να πυροβολούν.

Μία από τις σφαίρες βρήκε στο πόδι διερχόμενο πολίτη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά. Μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Οι αστυνομικές δυνάμεις που έφθασαν στην περιοχή, δεν βρήκαν κανέναν από τους δράστες, καθώς είχαν ήδη εξαφανιστεί. newsbeast.gr

4 σχόλια

  1. Tsipra thelume..na tus monimopoihsh !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρυση Αυγη για να ξεβρωμιση ο τοπος.

    Π.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αστυνομία και ο Δήμος η αλήθεια είναι, πότε δεν εκτίμησε Κυριακάτικο παζάρι στο Θησείο, λεγόμενη "Κορεάτικη Αγορά". Τους καθόταν άσχημα και το συμβάν του πυροβολισμού ήταν ιδανικό για να προχωρήσουν στο κλείσιμο. Οι επίσημες από Καμινη αίτιες για την διακοπή του είναι ότι δημιουργούσε πολλά σκουπίδια, οι ενοχλήσεις των γειτόνων, ότι ήταν αγορά κλοπιμαίων, και ότι οι πωλητές δεν πλήρωναν της θέσεις τους.
    Η λαϊκή αγορά στις γειτονιές αφήνει περισσότερα σκουπίδια. δεν καταλαβαίνω γιατί το παζάρι ανήκει σε διαφορετική κατηγόρια. Επίσης δεν βλέπω κοντά εκεί πολλούς κάτοικους, εκτός αν αναφέρεται στους κάτοικους των λοφτ απέναντι που υποτίθεται μαζεύτηκαν εκεί επειδή εκτιμούσαν τον ειδικό χαρακτήρα της περιοχής.Τα τελευταία χρόνια το 80% πραγμάτων δεν ξεπερνούσε τα 5 ευρώ. Θυμάμαι αγορά με κλεμμένα κινητά που η διακίνηση γινόταν χέρι με χέρι. αυτά υπάρχουν ακόμα στο Μοναστηράκι. Τέλος οι άδειες δεν πληρωνόντουσαν άλλα ούτε και δινόντουσαν απο τον δήμο.
    Διαρρεύσεις από των σύλλογο ρακοσυλλεκτων λένε ότι δεν πρόκειται για Πακιστανό άλλα για ξεκαθάρισμα λογαριασμών τσιγγάνου με σεκιούριτα.
    (ο Πακιστανός που υποτίθεται πυροβόλησε αγνοείται. δηλαδή διάφυγε μέσα σε όλο αυτό τον κόσμο?!). Δεν θέλω να κάνω γενικεύσεις άλλα μου φαίνεται πάλι δουλεία της αστυνομίας που ολοκληρώθηκε πάλι από την Χρύση Αύγη. Οι τσιγγάνοι είναι ο νέος στόχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.