Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΓΗΚΑΝ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ... ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΞΕΠΠΛΕΝΑΝ ΑΙΜΑΤΑ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ...!!!

Άγρια συμπλοκή ανάμεσα σε ομάδα λαθρο-μεταναστών στην περιοχή του Ταχυδρομείου. Οι διαφορές λύθηκαν με μαχαίρι και οι τραυματίες διακομίστ...

Άγρια συμπλοκή ανάμεσα σε ομάδα λαθρο-μεταναστών στην περιοχή του Ταχυδρομείου. Οι διαφορές λύθηκαν με μαχαίρι και οι τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.

Ήταν λίγο μετά τις 11 το βράδυ όταν, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ομάδα τεσσάρων λαθρο-μεταναστών, ήρθε στα χέρια. Τα πνεύματα αγρίεψαν και οι μετανάστες, προερχόμενοι από την οδό Ζαφειροπούλου περπάτησαν ενώ η συμπλοκή εξελισσόταν έως την Λ. Αλεξάνδρας, έξω ακριβώς από το Ταχυδρομείο.

Τα μαχαίρια βγήκαν, το αίμα ανάβλυσε στο πεζοδρόμιο και όλα αυτά μπροστά τα έκπληκτα μάτια των περαστικών. Τρεις από τους λαθρο-μετανάστες οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο τραυματισμένοι, με τους περίοικους να κάνουν λόγο για συχνά φαινόμενα, με τσακωμούς κυρίως κατά τις βραδινές ώρες.

 Μέχρι αργά τα μεσάνυχτα οι κάτοικοι και καταστηματάρχες της περιοχής ξέπλεναν από τα αίματα το πεζοδρόμιο μπροστά από το Ταχυδρομείο, ενώ κάποιοι φανερά προβληματισμένοι, έλεγαν στο corfupress ότι έχουν γίνει και οι ίδιοι δέκτες απειλών. corfupress.com

----------------------------------


3 σχόλια

  1. AFHSTE TOUS NA PSOFHSOUNE STON DROMO..

    AS KSODEPSOUME TA LIGA XRHMATA POU EXOUME. MONO GIA DIKOUS MAS AN8ROPOUS..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλα αυτά τα ζώα κουβαλάνε μαχαίρια ή στιλέτα. Δεν καταλαβαίνω γιατί η αστυνομία δεν τους σταματάει για σωματικό έλεγχο και να τους αφαιρέσει τα μαχαίρια. Πρέπει να σκοτώσουν κανέναν Έλληνα πρώτα; Ποιος δίνει εντολές και γιατί δεν προστατεύονται οι Έλληνες πολίτες; Εμείς στο κάτω κάτω της γραφής πληρώνουμε τους μισθούς τους όπως επίσης πληρώνουμε και όλο το υπόλοιπο κράτος. Εντάξει, στις υποδομές και στην ανάπτυξη πάσχει, όμως το δικαίωμα στη ζωή το έχουμε όλοι. Το κράτος πρέπει να δράσει άμεσα. Αν δεν το κάνει, η μόνη λύση είναι να πάρουν οι πολίτες το νόμο στα χέρια τους. Και να μην έρθουν μετά να μας πουν για αυτοδικία και άλλα παραμύθια. Ο Καντάρης και ο Λαζανάς δεν είναι οι μόνοι Έλληνες που έχουν σφαγιαστεί από τα ζώα που έχουν κάνει κατοχή στην πατρίδα μας. Πρέπει κάπου να σταματήσει εδώ αυτό. Είμαστε λίγοι και πολύτιμοι οι Έλληνες. Κράτος ξύπνα! Κλκτρνς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. eeeee etimastite gai fyletiko polemo stine elladitsamas katharsi kai meta kafe me elliniki seimaia stin kwnstantinoupoli mmmm ante re paidia na tous paroume ta skalp agoune polloi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.